آذربایجان شرقیاخبار

نشست هم اندیشی شیوه های جذب نوجوانان و جوانان به نماز در مرند برگزار شد

به گزارش روابط عمومی ستاد اقامه نماز استان آذربایجان شرقی، نشست هم اندیشی شیوه های جذب نوجوانان و جوانان به نماز با حضور حجت الاسلام پور محمدی امام جمعه شهرستان مرند، حجت الاسلام ابراهیمی از اساتید مرکز تخصصی نماز، کریمی رئیس اداره‌ آموزش و پرورش و تمام طلاب طرح امین مدارس شهرستان در دفتر امام جمعه روز شنبه تاریخ پانزدهم شهریور ماه برگزار شد.

حجت الاسلام پور محمدی امام جمعه شهرستان ضمن ابزار خرسندی و خسته نباشید برای مسئولین تلاشگر، گفت: یکی از حساس ترین مسائل تربیتی، تربیت دینی کودکان و نوجوانان است از نظر اسلام این تربیت باید قبل از تولد شروع شده و از بعد از تولد در سنین کودکی و نوجوانی ادامه یابد.

حجت الاسلام ابراهیمی از اساتید مرکز تخصصی نماز مرکز بیان کرد: برای این که نو جوانان و جوان به نماز خواندن علاقه پیدا کنند باید زمینه علاقه را در دل آنها ایجاد کرد.

وی افزود: راه های علاقه به نماز، آشنا کردن آنها با خداوند مهربان و بیان نعمت های بی شماری، آشنایی دانش آموزان با نمازگزاران موفق در رشته های علمی، فرهنگی، هنری، ورزشی و…، سهل و آسان جلوه دادن نماز، ایجاد اعتماد به نفس در دانش آموزان برای مقابله و مواجهه با تمسخرهای افراد نادان، تشویق صحیح و مناسب مادی، آشنایی نو جوانان با فواید و آثار نماز در قالب هنر هم چون شعر و داستان است.

در پایان جلسه حول محور تقویت انگیزه، ایجاد محبوبیت و تاثیرگذاری در بین مخاطبین در مورد ترویج اقامه نماز در مدارس مباحثی مطرح گردید و تأکید به ادامه انجام طرح مِهر با مُهر و زنگ نماز مدارس توسط معاون پرورشی انجام شود.

نشست هم اندیشی شهرستان مرند نشست هم اندیشی شهرستان مرند

نوشته های مشابه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دکمه بازگشت به بالا