اخبارمازندران

جلسه هماهنگی برگزاری طرح معراج دانشگاه فرهنگیان مازندران برگزار شد

 به گزارش روابط عمومی ستاد اقامه نماز استان مازندران، جلسه هماهنگی برگزاری دوره آموزشی و تربیتی طرح معراج، با حضور حجت الاسلام عباسعلی ابراهیمی مدیر ستاد اقامه نماز استان، لطف الله مهدوی رئیس دانشگاه فرهنگیان استان، حجت الاسلام علی نامدار مسئول دفتر نهاد نمایندگی مقام معظم رهبری در دانشگاه فرهنگیان مازندران، مدیران و کارشناسان مربوطه، روز دوشنبه بیست و هشتم مهر ماه در سالن کنفرانس دانشگاه فرهنگیان دکتر شریعتی شهرستان ساری برگزار شد .

در این جلسه مهدوی ریاست دانشگاه فرهنگیان ساری با تأکید بر جایگاه والای دانشجویان به عنوان سرمایه‌های اصلی و آینده‌سازان جامعه، اظهار داشت: «هر اندازه بر دانش و تربیت این قشر افزوده شود، به مثابه سرمایه‌گذاری برای فردای کشور خواهد بود.» وی همچنین آمادگی کامل دانشگاه را جهت برگزاری دوره‌های آموزشی منطبق با دستورالعمل‌های ابلاغی اعلام نمود.

حجت الاسلام ابراهیمی مدیر ستاد اقامه نماز استان مواد دستوالعمل ابلاغی ستاد اقامه نماز مرکز را در جلسه تشریح کرد و افزود: از آنجائیکه چندین سال طرح معراج در حال اجرا است و ستاد اقامه نماز کشور خاصه حجت الاسلام والمسلمین حاج آقای قرائتی توصیه موکد دارند برای توجه به دانشگاه فرهنگیان، با بهره گیری از تجربیات، تمام اهتمام را مصروف بداریم تا با آسیب شناسی و رفع موانع با توجه به تغییر زمان برگزاری دوره از مهرماه تا بهمن ماه، مطلوب ترین دوره آموزشی را امسال در استان شاهد باشیم.

سپس حجت الاسلام نامدار مسئول دفتر نهاد رهبری دانشگاه فرهنگیان نسبت به اهمیت جایگاه دانشگاه فرهنگیان و طرح معراج مطالبی را بیان داشت و در ادامه هر یک از کارشناسان نظرات خود را بازگو کردند و جلسه با تبادل نظر پایان یافت.

جلسه هماهنگی برگزاری طرح معراج دانشگاه فرهنگیان مازندران برگزار شد

جلسه هماهنگی برگزاری طرح معراج دانشگاه فرهنگیان مازندران برگزار شد

نوشته های مشابه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دکمه بازگشت به بالا