
به گزارش روابط عمومی ستاد اقامه نماز استان مازندران،گردهمايي مديران مقاطع تحصيلي شهرستان قائمشهر با حضور مدير ستاد اقامه نماز در روز چهارشنبه ششم دي ماه برگزار شد.
در اين نشست پس از تلاوت آياتي از قرآن مجيد، جعفر عمو زاده مدير آموزش و پرورش قائمشهر، ضمن خير مقدم، وضعيت نماز در مدارس و نيازمندي ها را تشريح كرد.
مدير آموزش و پرورش قائمشهر عنوان كرد: از آنجائي كه مقابله با آسيب ها و بداخلاقي ها با نهادينه كردن فرهنگ نماز ممكن خواهد بود، وظايف همگان بويژه مديران آموزش و پرورش بر آن دست كه علاوه بر دانش آموزي به امور تربيتي و امر نماز بيشتر توجه گردد.
حجت الاسلام ابراهيمي مدير ستاد اقامه نماز استان، ضمن تشكر از برگزار كنندگان اين جلسه طي سخناني بيان داشت: روح انسان دست خوش دگرگوني هاي دائمي است، عناصر و عوامل گوناگون در جان انسان بويژه جوانان و نوجوانان آشوب مي آفرينند، همين ورودي هاي بيروني يا فعل و انفعالات دروني، فضائي را مي سازند كه گاه انسان اقبال و نشاط دروني دارد و گاه ادبار و بي نشاطي و سستي، در هنگام نشاط و اقبال بهترين زمان براي دعوت به عبوديت پروردگار و نماز است.
مدير ستاد اقامه نماز استان افزود: در ماه مبارك رمضان يا در زمان بيماري و يا در فصل امتحان، پذيرش دانش آموزان در توجه به باريتعالي بيشتر خواهد بود، در چنين وضعيتي اگر ناكامي آزمون درسي قرار گيرند، خواسته نامعقول را به حساب اعتقادات معنوي تلقي مي نمايند، در چنين فرصتي اسالت مديران، معلمان و والدين است با معرفت بخشي آنها را از اين بحران مصون دارند .
در ادامه حجت الاسلام ابراهيمي ضمن تبيين برنامه ها و ماموريت هاي ستاد اقامه نماز، به صورت تريبون آزاد از ديدگاه هاي مديران بهره گرفت و به سوالات آنان پاسخ داد و جلسه با تبادل نظر پايان يافت.





