پبرامون توسعه و ترویج فرهنگ اقامه نماز؛
جلسه هم اندیشی ستاد اقامه نماز سیستان و بلوچستان و بانک ملت برگزار شد

به گزارش روابط عمومی ستاد اقامه نماز استان سیستان و بلوچستان، صبح روز یکشنبه دوازدهم بهمن ماه، جلسه هم اندیشی ستاد اقامه نماز و بانک ملت پبرامون اجرای برنامه های توسعه و ترویج فرهنگ اقامه نماز با حضور رئیس و معاون بانک ملت، مدیر و کارشناسان ستاد اقامه نماز استان به میزبانی ستاد اقامه نماز برگزار شد.
در این جلسه ابتدا سنجرانی مدیر ستاد اقامه نماز به تشریح موضوع جلسه پرداخت و نکاتی را پیرامون اقامه نماز دستگاه ها ارائه داد و جهت اعزام مدرس برای برگزاری دوره های فرهنگی و آموزشی ویژه ی کارکنان و خانواده آنان اعلام آمادگی کرد.
وی گفت: بهترین و موثرترین راه برای دعوت و تشویق کارکنان به اقامه نماز جماعت در دستگاه های اجرایی، حضور و شرکت مستمر و جدی مسئولین آن دستگاه در نماز جماعت و اجرای برنامه های فرهنگی و آموزشی است.
در ادامه انصاری رئیس بانک ملت ضمن اعلام همکاری جهت برگزاری نشست های آموزشی گفت: توجه به واجبات و معنویات بویژه نماز اول وقت یکی از عوامل اصلی رشد معنوی و روحی در سبک زندگی اسلامی مردم است.
وی در جهت هماهنگی بیش از پیش برای اجرای برنامههای مصوب و برگزاری نشست ها و دوره های آموزشی در زمینه ترویج و توسعه فرهنگ اقامه نماز در سال آینده تاکید کرد.





