دوره آموزشی طرح مبین ویژه مدیران و معلمین مدارس شهرستان فردوس برگزار شد

به گزارش روابط عمومی ستاد اقامه نماز استان خراسان جنوبی، در روزهای بیست و چهارم و بیست و پنجم آبان ماه دوره آموزشی (طرح مبین)شیوه های دعوت به نماز و فرهنگ سازی نماز ویژه مدیران،معلمان ابتدایی دختران و مدرسین آموزش خانواده و دبیران پرورشی با حضور حجت اسلام و المسلمین اکبری دبیر ستاد اقامه نماز شهرستان فردوس و تدریس مدرس اعزامی از مرکز تخصصی نماز مشهدمقدس حجت الا سلام محمد ایزدی و همکاری ستاداقامه نماز استان و آموزش و پرورش فردوس در سالن جلسات اداره آموزش و پرورش شهرستان برگزارشد.
دبیر ستاد اقامه نماز شهرستان فردوس در این نشست گفت: این طرح با هدف طرح چیستی نماز، چرایی نماز و شیوه های دعوت به نماز ویژه مدیران مقاطع ابتدایی مدارس شهرستان و به صورت متداوم در راستای ترویج فرهنگ نماز برگزار شده است و سرفصلهای دوره را تشریح کرد.
مدیر آموزش و پرورش شهرستان گفت: امروز یکیاز دغدغههای آموزش و پرورش این است که روابط دانشآموز با معلم، روابط سالم و محترمانه نیست و اگر نماز جدی گرفته شود در محیط مدرسه تأثیرگذار خواهد بود؛ این در حالی است که در منابع دینی ما نیز به نماز در مدرسه و خانواده تأکید شده است.
حجت الاسلام والمسلمین ایزدی از مدرسین مرکز تخصصی مشهد در ادامه به موضوعات شیوه های دعوت به نماز، تربیت دینی فرزند و آموزش خانواده ها در دعوت به نماز پرداخت.
در پایان مدیران مدارس مشکلات خود در زمینه برگزاری نماز در مدارس را مطرح و پیشنهادات خود را جهت رفع موانع بیان کردند.



