اخبارقزوین

جلسه کارگروه مشترک نماز نسل نو ستاد اقامه نماز استان قزوین و آموزش‌وپرورش برگزار شد

به گزارش روابط عمومی ستاد اقامه نماز استان قزوین، جلسه کارگروه مشترک نماز نسل نو ستاد اقامه نماز استان و اداره کل آموزش‌وپرورش با حضور حجت‌الاسلام‌والمسلمین موسوی، مدیر ستاد اقامه نماز استان و معاونت‌های اداره کل آموزش‌وپرورش در سالن جلسات معاونت پرورشی این اداره کل در تاریخ بیست و نهم اردیبهشت‌ماه برگزار شد.

در ابتدا این جلسه، رمضانی، معاونت پرورشی شهرستان البرز با ابراز رضایت از برنامه‌های ستاد اقامه نماز و اهداف کمی تعریف‌شده در این حوزه، خواستار تداوم خلاقیت در تولید محتواهای آموزشی و تقویت تعامل با آموزش‌وپرورش شد.

وی افزود: با توجه به شرایط خاص آموزشی در دوران جنگ و نیز برخی ابهامات درباره نحوه برگزاری امتحانات، پیشنهاد می‌کنیم برنامه‌هایی مانند دوره‌های مهارت‌افزایی امامان جماعت مدارس و گفتمان‌های دانش‌آموزی مورد ارزیابی قرار گیرد تا راهکارهای متناسب با شرایط موجود تدوین شود.

در ادامه حجت‌الاسلام موسوی با تأکید بر اهمیت کار گروهی، استفاده از ظرفیت جمع حاضر و بهره‌گیری از تجربه‌های گذشته در شکل‌گیری کلاس‌ها در خانه‌ها و سپس مدارس، گفت: برنامه‌های مشترک ستاد اقامه نماز و آموزش‌وپرورش باید با هماهنگی و تقسیم‌کار دقیق پیش برود. او با اشاره به وجود ۱۴ منطقه آموزشی در استان قزوین، تمرکز اصلی فعالیت‌ها را در نواحی یک و دو و البرز دانست و بر ضرورت رصد نقاط قوت و ضعف برنامه‌ها تأکید کرد.

در ادامه، حجت‌الاسلام انصاری ضمن قدردانی از همکاری‌های ستاد اقامه نماز استان و پیگیری‌های خستگی‌ناپذیر مدیر ستاد اقامه نماز استان، از حضور معاونان و کارشناسان حوزه‌های مختلف آموزش‌وپرورش در جلسه خبر داد و این نشست را فرصتی برای بهره‌مندی از دیدگاه‌های ستاد و انتقال نظرات به مسئولان مرتبط عنوان کرد.

در بخش دیگری از جلسه، جناب آقای سرگزی، معاونت آموزشی و پژوهشی ستاد اقامه نماز مرکز طی تماس تلفنی از تعامل نزدیک و مطلوب ستاد با وزارت آموزش‌وپرورش سخن گفت و با اشاره به حضور مشترک در شورای عالی اقامه نماز، از همراهی مسئولان وزارت آموزش‌وپرورش در پیشبرد برنامه‌ها قدردانی کرد.

سرگزی تأکید کرد: کارگروه مشترک ستاد و آموزش‌وپرورش باید به‌عنوان یک اتاق فکر فعال عمل کرده و خروجی‌های آن در استان‌ها مبنای برنامه‌ریزی قرار گیرد.

معاونت آموزشی و پژوهشی ستاد اقامه نماز مرکز عنوان کرد: موضوع سی‌وسومین اجلاس نماز با اشاره به نقش و جایگاه رهبر شهید انقلاب در ترویج فرهنگ اقامه نماز، به‌عنوان اجلاس «اقامه نماز در اندیشه و عمل رهبر شهید انقلاب» اعلام‌شده است. بر اساس اعلام مسئولان، فراخوان این اجلاس تا پایان هفته در اختیار استان‌ها قرار خواهد گرفت.

از دیگر محورهای مطرح‌شده در جلسه، می‌توان به حمایت مالی و اعتباری از برنامه‌های آموزشی و فرهنگی، تأمین ملزومات نمازخانه‌های مدارس، توجه به وضعیت حق‌القدم امامان جماعت مدارس و تقویت نقش خیرین در ساخت و تجهیز نمازخانه‌ها اشاره کرد. در این زمینه، بر لزوم جدی گرفتن شورای اقامه نماز در کشور و پیگیری مصوبات مرتبط نیز تأکید شد.

در پایان، هریک از معاونت‌ها با ابراز امیدواری نسبت به تداوم این همکاری‌ها، بر ضرورت اجرای مؤثر، فعال و پویای برنامه‌های مشترک ستاد اقامه نماز و آموزش‌وپرورش در سطح استان‌ها تأکید کردند.

جلسه کارگروه مشترک نماز نسل نو ستاد اقامه نماز استان قزوین و آموزش‌وپرورش برگزار شد

جلسه کارگروه مشترک نماز نسل نو ستاد اقامه نماز استان قزوین و آموزش‌وپرورش برگزار شد

جلسه کارگروه مشترک نماز نسل نو ستاد اقامه نماز استان قزوین و آموزش‌وپرورش برگزار شد

جلسه کارگروه مشترک نماز نسل نو ستاد اقامه نماز استان قزوین و آموزش‌وپرورش برگزار شد

جلسه کارگروه مشترک نماز نسل نو ستاد اقامه نماز استان قزوین و آموزش‌وپرورش برگزار شد

نوشته های مشابه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دکمه بازگشت به بالا