اخبارلرستان
با هدف مصون‌سازی کودکان در برابر هجمه‌های فرهنگی :

دوره آموزشی «طرح نیک» برای مربیان و مدیران مدارس پلدختر برگزار شد

به گزارش روابط عمومی ستاد اقامه نماز استان لرستان، سی و یکم شهریورماه، دوره آموزشی تخصصی با عنوان طرح نیک ویژه مربیان پیش‌دبستانی و مدیران مدارس با حضور بیش از یکصد نفر از مربیان، مدیران و فعالان حوزه کودک در شهرستان پلدختر برگزار شد.

در این نشست تخصصی، حجت‌الاسلام والمسلمین چراغی، مدیر ستاد اقامه نماز استان لرستان، با تبیین راهبردهای تربیت دینی در عصر حاضر، به واکاوی چالش‌های نوپدید در حوزه خانواده و کودک پرداخت.

از انقلاب جنسی غربی تا سند ۲۰۳۰؛ هشدار نسبت به تهاجم فرهنگی

حجت‌الاسلام والمسلمین چراغی در این دوره آموزشی با اشاره به طراحی‌های پیچیده دشمن برای استحاله فرهنگی نسل آینده، اظهار داشت: امروزه دشمن با ابزارهای رسانه‌ای و فضای مجازی به دنبال تخریب بنیان‌های هویتی کودکان ماست و  مباحثی همچون انقلاب جنسی غربی و اجرای چراغ‌خاموش سند ۲۰۳۰ که هدف آن عادی‌سازی قبح‌شکنی‌های اخلاقی و تهاجم جنسی به حریم پاک کودکان است، در صدر برنامه‌های رسانه‌های معاند قرار دارد.

وی افزود: استفاده بی‌رویه از گوشی‌های هوشمند بدون نظارت، معبری برای نفوذ این تفکرات منحط به ذهن و ضمیر کودکان است و مربیان و مدیران مدارس باید با هوشیاری کامل، این تهدیدات را شناسایی کرده و سدی مستحکم در برابر هجمه رسانه‌ای دشمن ایجاد کنند.

نماز و حیا؛ سپر دفاعی فرزندان در برابر فضای مجازی

مدیر ستاد اقامه نماز استان لرستان، راه نجات و استراتژی اصلی برای مصونیت‌بخشی به کودکان را تربیت دینی مبتنی بر نماز و عفت دانست و تصریح کرد: بهترین و تضمین‌شده‌ترین راه برای تحکیم بنیان خانواده، انس کودکان با نماز است. نماز، ستون خیمه تربیت است و نهادینه‌سازی فرهنگ نماز در خانواده، روحیه خدامحوری را در کودک تقویت کرده و او را در برابر وسوسه‌های مجازی بیمه می‌کند.

حجت‌الاسلام والمسلمین چراغی همچنین با تأکید بر جایگاه والای حجاب و حیا در حفاظت از فرزندان، خاطرنشان کرد: آموزش در قالب حیا و عفت نباید به صورت بخشنامه‌ای باشد، بلکه باید به یک سبک زندگی تبدیل شود، مربیان پیش‌دبستانی و مدارس، امانت‌دارانِ دوران طلایی تربیت هستند و باید با الگوسازیِ عملیِ عفت و پاکدامنی، نسل آینده را در برابر طوفان‌های اخلاقی غرب مصون بدارند.

این دوره آموزشی که با استقبال مربیان پلدختر همراه بود، گامی مؤثر در جهت کادرسازی برای جبهه فرهنگی و تبیین سبک زندگی اسلامی و ایرانی در مدارس و مهدهای کودک استان محسوب می‌شود.

نوشته های مشابه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

با هدف مصون‌سازی کودکان در برابر هجمه‌های فرهنگی :
دکمه بازگشت به بالا