اخبارخراسان شمالی

شورای اقامه نماز آب منطقه‌ای خراسان شمالی با محوریت تقویت نماز جماعت برگزار شد

به گزارش روابط عمومی ستاد اقامه نماز خراسان شمالی، روز دوشنبه چهارم خرداد ماه، شورای اقامه نماز شرکت آب منطقه‌ای خراسان شمالی با حضور حجت‌الاسلام احمدی‌فرد مدیر ستاد اقامه نماز استان، مرتضوی مدیرعامل شرکت آب منطقه‌ای خراسان شمالی و سایر اعضای شورا برگزار شد.

در این جلسه، حجت‌الاسلام احمدی‌فرد با اشاره به اهمیت و جایگاه نماز جماعت در محیط‌های اداری، بر نقش اثرگذار مدیران در ترویج فرهنگ نماز تأکید کرد و حضور مستمر مدیران در نماز جماعت را عاملی مهم در تقویت معنویت و انسجام فرهنگی در مجموعه‌های اداری دانست.

وی همچنین اظهار کرد: حضور مدیران در صفوف نماز جماعت، علاوه بر الگوسازی برای کارکنان، موجب تقویت روحیه دینی و افزایش همدلی در محیط کار می‌شود.

در ادامه، مرتضوی مدیرعامل شرکت آب منطقه‌ای خراسان شمالی نیز بر ضرورت توجه ویژه مدیران و کارکنان به اقامه نماز اول وقت تأکید کرد و خواستار برنامه‌ریزی مناسب برای توسعه و تقویت فعالیت‌های فرهنگی و نمازی در مجموعه شد.

در پایان این نشست، از دبیر اقامه نماز شرکت آب منطقه‌ای خراسان شمالی به عنوان دبیر برتر با اهدای لوح تقدیر تجلیل به عمل آمد.

شورای اقامه نماز آب منطقه ای خراسان شمالی

شورای اقامه نماز آب منطقه ای خراسان شمالی

 

نوشته های مشابه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دکمه بازگشت به بالا