به گزارش روابط عمومی ستاد اقامه نماز استان کرمانشاه، اجلاس شهرستانی نماز در اسلام آباد غرب با حضور حجت الاسلام والمسلمین علی مولوی مدیر ستاد اقامه نماز استان ، امام جمعه، فرماندار، معاون پرورشی اداره کل آموزش وپرورش، رییس سازمان تبلیغات، فرماندهی انتظامی، روسای کلیه ادارات شهرستان، مدیران و معاونین مدارس و جمع کثیری ازاولیا و دانش آموزان در روز نوزدهم آذرماه در محل سالن اجتماعات فرهنگیان برگزار شد.
در این اجلاس مدیر ستاد اقامه نماز استان استان ضمن تشکر از برگزارکنندگان اجلاس در اهمیت توجه به نماز بویژه نماز نسل نو با توجه به سی و یکمین پیام مقام معظم رهبری به اجلاس نماز، مطالبی را بیان کرد.
علی مولوی به بیان اهمیت و جایگاه نماز پرداخته و اظهار داشت: وجود بیش از یکصد آیه مستقیم و بالغ بر نهصد کلمه مرتبط با نماز در قرآن و نیز قریب به یک سوم احادیث و روایات معتبر شیعی در رابطه با این واجب الهی را نشان از اهمیت بسیار بالای این فریضه دانسته و همگان را به تلاش و کوشش هرچه بیشتر در جهت توسعه وترویج و تعمیق فریضه نماز دعوت کرد.
وی با اشاره به آیه ۱۴ سوره طه : ( إِنَّنِی أَنَا اللَّهُ لَا إِلَٰهَ إِلَّا أَنَا فَاعْبُدْنِی وَأَقِمِ الصَّلَاهَ لِذِکْرِی ) منم من خدایى که جز من خدایى نیست پس مرا پرستش کن و به یاد من نماز برپا دار، گفت: نماز، اوّلین دستور کار و برنامهى عملى انبیاست.و این فریضه در ادیان دیگر نیز بوده است لذا توجّه به قیامت، سبب برپایى نماز شده و هدف از اقامه نماز، تنها رعایت قالب آن نیست، بلکه توجّه به قلب آن، یعنى احساس حضور است.
مولوی خاطر نشان کرد: طبق آیه ۴۰ سوره حج ( الذین ان مکناهم فی الارض … ) مهمترین وظیفه حاکم در نظام اسلامی اقامه نماز می باشد لذا باید مسئولین نهایت تلاش خود را در این خصوص بکار برده و به آن بپردازند .
در ادامه معاون پرورشی اداره کل آموزش و پرورش استان، در رابطه با اهمیت و جایگاه نماز و توجه جدی به این فریضه الهی در شبانه روز پنج نوبت را موجب به یاد خدا بودن در تمام لحظات و در طول بیست و چهار ساعته دانست .
وی از هدف از اقامه نماز را ذکر و یاد خدا بیان و از خاصیتهای نماز ” أَلا بِذِکْرِ اللَّهِ تَطْمَئِنُّ الْقُلُوبُ “ مایه آرامش قلب انسان عنوان کرد.
در این اجلاس دانش آموزان برپایی نمایشگاه کتاب ، قرائت قرآن ، سرود ، دکلمه،با موضوع نماز و انتظار ، تواشیح را با شکوه خاصی اجرا شد و پایان بخش این برنامه معنوی نیز تجلیل از فعالین امر نماز در حوزه های مختلف بود.