آذربایجان شرقیاخبار

جلسه شورای اقامه نماز ومهدویت اداره بهزیستی شهرستان خداآفرین برگزار شد

به گزارش روابط عمومی ستاد اقامه نماز استان آذربایجان شرقی، جلسه شورای اقامه نماز ومهدویت اداره بهزیستی شهرستان خداآفرین با حضور عبدزاده دبیر ستاد اقامه نماز، احمدی رئیس اداره بهزیستی، نماینده فرمانداری و سایر مسئولین روز سه شنبه تاریخ بیست دوم مهر ماه برگزار شد.

در این جلسه ابتدا عبدزاده دبیر اقامه نماز شهرستان با اشاره به اهمیت و جایگاه نماز و لزوم توجه جدی به این امر مهم الهی، تلاش مسئولین و همه آحاد مردم را در جهت توسعه و ترویج فرهنگ نماز مورد تاکید قرار داد.

دبیر ستاد اقامه نماز بیان کرد: برای معرفی نماز به عنوان یک موهبت الهی به آحاد جامعه، بویژه نوجوانان و جوانان، باید اقدامات لازم را در جهت تقویت بنیه اعتقادی خانواده انجام داد و همچنین بایستی در شهرستان برنامه های متنوع و متناسب پیش بینی گردد و از همه توان و ظرفیتهای موجود شهرستان در جهت گسترش فرهنگ نماز استفاده کرد.

در این جلسه حاضران نظرات خود را بیان و مصوبات جلسات گذشته را مورد بررسی قرار گرفت و اعضا گزارشی از نحوه فعالیت و عملکرد خود بیان کردند.

از جمله مصوبات این جلسه پیگیری دستگاههای ذیربط در حوزه کاری خود، با شروع فصل سرما و اتخاذ تصمیمات و تمهیدات لازم برای ترمیم، بازسازی، تجهیز و نگهداری نمازخانه های بین راهی و مسائل مرتبط با آنها بود.

نوشته های مشابه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دکمه بازگشت به بالا