اخباراصفهان

کمیته ساماندهی و نظارت بر فضاهای اقامه نماز راه های مواصلاتی استان اصفهان برگزار شد

معاون توسعه مدیریت و منابع استانداری اصفهان: استفاده از ظرفیت های مردمی و جهادی جهت بهبود و رفع موانع و نواقص نمازخانه های بین راهی می تواند کمیته را در جهت رسیدن به مقاصد کمک کند.

به گزارش روابط عمومی ستاد اقامه نماز استان اصفهان، کمیته ساماندهی و نظارت بر فضاهای اقامه نماز راه های مواصلاتی ستاد هماهنگی خدمات سفر استان اصفهان با حضور حجت الاسلام والمسلمین ابراهیم رنجبر مدیر ستاد اقامه نماز استان، معتمدی معاون توسعه مدیریت و منابع استانداری، کارشناسان ستاد اقامه نماز و اعضای کارگروه روز شنبه هجدهم اسفندماه در دفتر معاون استاندار برگزار شد.

این جلسه بر اساس بند ده از مصوبات دومین جلسه شورای اقامه نماز استان مبنی بر تشکیل کارگروهی با عنوان کمیته ساماندهی و نظارت بر فضاهای اقامه نماز راه های مواصلاتی با عضویت معاون توسعه مدیریت و منابع استانداری، مدیر ستاد اقامه نماز استان، راهداری و حمل و نقل جاده ای، میراث فرهنگی، دانشگاه علوم پزشکی و شرکت ملی پخش فراورده های نفتی برگزار شد.

حجت الاسلام والمسلمین رنجبر بیان داشت: سه نوع مکان جهت اقامه نماز در بین راه ها وجود دارد که اولین آنان مجتمع های بین راهی می باشد که از فضای مناسبی جهت اقامه نماز برخوردار هستند و ساماندهی آن بر عهده مسئول مجتمع می باشد و متأسفانه در تعداد انگشت شماری و حتی کمتر این امر مستلزم برخود با مدیر مجتمع به علت عدم توجه به نمازخانه می باشد.

مدیر ستاد اقامه نماز استان اصفهان ادامه داد و گفت: دومین مکان ها مساجدی می باشد که خیرین ساخته اند ولی متولی ندارد و این امر موجب شده که در اکثر مواقع این مساجد بسته باشد لذا برای بازگشایی این مساجد نیازمند به همکاری هستیم.

وی افزود: سومین مکان نمازخانه هایی می باشد که جنب جایگاه های سوخت ساخته شده اند و متأسفانه اکثریت از وضعیت مطلوبی برخوردار نیستند لذا باید شرکت فرآورده های نفتی در این زمینه ورود کند و با مسئولین جایگاه جهت رسیدگی به این نمازخانه ها رایزنی داشته باشد.

مشاور استاندار اظهار کرد: باید تدبیری اندیشه شود تا وضعیت مساجد و نمازخانه های بین راهی مطلوب واقع شود و این امر مستلزم یک اهرم های فشار می باشد که با همکاری شما اعضا این اتفاق خواهد افتاد.

معاون توسعه مدیریت و منابع استانداری بیان کرد: استفاده از ظرفیت خیرین در مساجد بین راهی خیلی مهم می باشد لذا باید جهت متولی با خیرین رایزنی هایی داشته باشیم.

معتمدی ادامه داد و گفت: این کمیته باید به صورت مرتب از مساجد و نمازخانه های بین راهی بازدید کند و با مجتمع هایی که خلاف قانون عمل می کنند و در این زمینه فعالیتی انجام نمی دهند برخود لازم انجام شود.

معاون استاندار افزود: موانع بهبود نمازخانه ها بررسی و در جهت رفع آنان برنامه ریزی شود.

وی استفاده از ظرفیت های مردمی را از اهم خواند و بیان کرد: استفاده از ظرفیت های مردمی و جهادی جهت بهبود و رفع موانع و نواقص نمازخانه های بین راهی می تواند کمیته را در جهت رسیدن به مقاصد کمک کند.

کمیته ساماندهی و نظارت بر فضاهای اقامه نماز راه های مواصلاتی ستاد هماهنگی خدمات سفر استان اصفهان

کمیته ساماندهی و نظارت بر فضاهای اقامه نماز راه های مواصلاتی ستاد هماهنگی خدمات سفر استان اصفهان

کمیته ساماندهی و نظارت بر فضاهای اقامه نماز راه های مواصلاتی ستاد هماهنگی خدمات سفر استان اصفهان

نوشته های مشابه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دکمه بازگشت به بالا