شورای اقامه نماز کمیته امداد امام خمینی (ره) خراسان شمالی برگزار شد

به گزارش روابط عمومی ستاد اقامه نماز خراسان شمالی، روز چهارشنبه هجدهم تیر ماه، شورای اقامه نماز در اداره کل کمیته امداد با حضور مدیر کل، مدیر ستاد اقامه نماز استان و سایر اعضا در محل این اداره کل برگزار شد.
حجت الاسلام احمدی فرد مدیر ستاد اقامه نماز ضمن خداقوت به مدیر و کارکنان و زحمات دبیر ستاد اقامه نماز مجموعه در اهتمام به برپایی نماز اول وقت اظهار داشت: برگزاری دوره آموزشی نماز ویژه کارکنان و خانواده همکاران و همچنین استمرار این امر در سال جاری یکی از نقاط قوت این اداره کل می باشد که قطعا آثار و برکات معنوی آن نیز شامل حال این مجموعه خواهد شد.
الهی راد مدیر کل کمیته امداد استان ضمن تشکر و خوشامدگویی و نگاه ویژه ستاد اقامه نماز به این مجموعه، خود را خادم نماز و مردم دانست و تصریح کرد: این مجموعه از آنجایی که ارتباط مستقیم و حیاتی با مردم دارد، خود و همکاران را در جهت خدمت خالصانه در راستای تقویت ایمان و خلوص نیت دعوت می کنم.
وی افزود: این اداره کل آمادگی دارد تا همانند سنوات گذشته با همکاری ستاد اقامه نماز استان دوره های نماز شناسی و معرفت افزایی را نه تنها برای همکاران بلکه برای خانواده های تحت تکفل این مجموعه برگزار نماید.
حیدری مشاور امور بانوان و خانواده ستاد اقامه نماز از آمادگی کامل خود در همکاری با مشاور امور بانوان آن مجموعه اشاره نمود و مادران را جز اصلی نهاد خانواده نامید.
در پایان این جلسه نیز تفاهم نامه بومی فی مابین ستاد اقامه نماز و اداره کل کمیته امداد امام خمینی(ره) به امضای طرفین رسید.