آغاز فصل بندگی؛ جشن تکلیف ۵۰۰ دانشآموز دختر در شهرستان رومشکان برگزار شد+فیلم

به گزارش روابط عمومی ستاد اقامه نماز استان لرستان، دوم اسفند ماه، با حضور مسئولان آموزش و پرورش استان و شهرستان رومشکان در مراسمی معنوی و شاد، ۵۰۰ دانشآموز دختر در شهرستان رومشکان رسیدن به سن تکلیف و آغاز فصل بندگی خود را جشن گرفتند.
این برنامه که با همکاری ستاد اقامه نماز و مدیریت آموزش و پرورش شهرستان رومشکان برگزار شد، بر هدف ایجاد خاطره شیرین و هویتبخش از عبادت و پیوند آن با فرهنگ انتظار تأکید داشت.
کاظمیان، مدیر آموزش و پرورش شهرستان رومشکان، در این مراسم ضمن تبریک به دانشآموزان، هدف از برگزاری این جشن را ترویج فرهنگ غنی نماز، آشنایی نسل نو با احکام الهی و آمادهسازی آنان برای پذیرش مسئولیتهای دینی و اجتماعی عنوان کرد.
حجتالاسلام والمسلمین محمدجواد چراغی، مدیر ستاد اقامه نماز استان لرستان، در پیامی به مناسبت این رویداد، بر اهمیت بازتعریف مفهوم این جشن تأکید کرد و گفت: هدف ما در ستاد اقامه نماز، فراتر از برگزاری یک مراسم یکروزه است.
وی گفت: به دنبال آن هستیم که جشن تکلیف را به جشن یاری امام زمان (عج) تبدیل کنیم و باید این پیام به فرزندانمان منتقل شود که از امروز، رسماً قابلیت و لیاقت سربازی برای امام عصر (عج) را پیدا کردهاند، همچنین ایجاد یک خاطره شیرین و هویتی از نماز و تکالیف الهی، مهمترین گام برای تربیت نسلی متعهد، بانشاط و زمینهساز است.



