اخبارخراسان رضوی

طرح قطار راه روشن(حرم تا حرم) همزمان با دهه کرامت برگزار شد

به گزارش روابط عمومی ستاد اقامه نماز خراسان رضوی، همزمان با فرارسیدن ماه ذی‌القعده و دهه کرامت در راستای اجرای برنامه های فرهنگی خاص این ایام و بهره مندی از فرصت سفر زائران، با همکاری شرکت راه آهن شرقی بنیاد(بن ریل) طرح راه روشن و اعزام مبلغ فرهنگی در قطار حرم تا حرم در روز سه شنبه نهم اردیبهشت ماه برنامه ریزی و اجرا شد.

حجت الاسلام و المسلمین زارعی دبیر اقامه نماز راه آهن خراسان گفت: در این برنامه اقداماتی نظیر اقامه نماز جماعت، برگزاری مسابقه کتابخوانی با موضوع آشنایی با نماز، ارائه خدمات مشاوره دینی و پاسخ به سوالات احکام، اهداء هدایای متبرک حرم مطهر رضوی، پخش کلیپ‌ های کوتاه دهه کرامت انجام می شود.

وی افزود: در راستای اجرای برنامه های فرهنگی خاص این ایام و بهره مندی از فرصت سفر زائران، مسابقه رنگ آمیزی و نقاشی کودکان با موضوع دهه کرامت و زیارت و همچنین مسابقه کتابخوانی از کتاب “قطره ای از دریای نماز” در قطار مسافری اعزامی از مشهدمقدس به قم (حرم تا حرم) برگزار و جوایزی به شرکت کنندگان اهدا شد. این برنامه همه سال در دهه کرامت اجرا می شود.

نوشته های مشابه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دکمه بازگشت به بالا