اخبارمازندران

سومين جلسه فصلي شوراي اقامه نماز شهرستان ساري برگزار شد

به گزارش روابط عمومي ستاد اقامه نماز استان مازندران، سومين جلسه فصلي شوراي اقامه نمازشهرستان ساري با حضور محمد علي نوبخت فرماندار شهرستان ساری، حجت الاسلام عباسعلي ابراهیمی مدير ستاد اقامه نماز استان و كليه اعضاء، روز سه شنبه پانزدهم آبان ماه در محل فرمانداري شهرستان ساري تشكيل شد.

در ابتداي جلسه مجتبي ابراهيمي دبير ستاد اقامه نماز شهرستان ساري، فعاليتها و وضعيت اقامه نماز شهرستان، موانع و مشكلات پيش رو، گزارشي را بيان داشت و آنگاه نوبخت فرماندار شهرستان ساري ضمن تشكر از مدعوين بويژه مدير ستاد اقامه نماز استان، با تاکید براینکه نماز، آوای دلنواز حقیقت اسلام است که توجه به ابعاد مختلف آن انسان را به معبود خویش نزدیک تر می کند افزود: با نظر ستاد اقامه نماز استان اولین همایش جوان نمونه نمازگزار در مرکز استان برگزار می‌شود.

وي در ادامه با بیان اینکه ترویج نماز موجب تعمیق وحدت آرمانی و دینی در جامعه می‌شود گفت: باید فلسفه و فرهنگ نماز و توجه ویژه به آن برای نسل جوان تبیین عملی شود و در اين ارتباط توصيه هائي به اعضاء شورا نسبت به ترويج عملي فرهنگ نماز داشت و آمادگي فرمانداري شهرستان ساري را براي هر نوع همكاري با ستاد اقامه نماز استان اعلام كرد.

فرماندار ساری با اشاره به اینکه یکی از توصیه های همیشگی رهبر معظم انقلاب اسلامی(حفظه الله تعالی)، تقویت ارتباط با خدا و انس با نماز و معنویت بویژه برای نسل جوان و نوجوان بوده است افزود: نماز، طلیعه تقویت روح ایمان و آیینه معنویت است که انسان را از مفاسد و رذائل اخلاقی، پیراسته و پاک می کند.

مدير ستاد اقامه نماز استان مازندران، ضمن تشكر از همه مدعوين، بويژه از فرماندار به لحاظ پذيرش يك حركت ابتكاري، برگزاري همايش جوان نمونه نمازي در مركز استان، عنوان كرد: فلسفه نماز، ایجاد وفاق و همدلی برای آحاد جامعه است گفت: اشاعه فرهنگ نماز عامل سازنده و بی بدیلی است که مقاومت، ایثار و ایستادگی را در انسان ها زنده نگه می‌دارد و موجب سعادت دنیوی و اخروی خواهد شد.

وي با اشاره به رسالت، اصول و سیاست های کلی ستاد اقامه نماز بیان داشت: تمامی دستگاه ها موظف به اهتمام جدی در امر نماز می باشند، امیدواریم با رهنمودهای لازم و همکاری بیش از پیش، در حوزه نماز که مورد تاکید مقام معظم رهبری (مدظله العالي) است اداي تكليف گردد.

در ادامه مدير ستاد اقامه نماز به نكات لازمه در امر نماز از جمله: زيبا سازي و فراهم نمودن تجهيزات نماز خانه اي، جدي گرفتن نماز جماعت در اول وقت، پرداختن به امرآموزش كاركنان با توجه به برنامه هاي تدويني و ارائه شده از طريق ستاد اقامه نماز مركز واستان، جدي گرفتن وبارگذاري فعاليتهاي در سامانه سجاده جهت ارزيابي از عملكرد دستگاه مربوطه،  فضا سازي تبليغي امر نماز، تشكيل شوراي اقامه نماز شهرستان بصورت فصلي، برگزاري دوره هاي آموزشي و تبليغات محيطي، اجراي دستورالعمل خدمات سفر، سفر ايمن و بازبودن مساجد و نمازخانه ها در طول اوقات نماز مبسوطاً، مطالبي را بيان كرد.

در پایان هر يك از اعضاء ديدگاههاي خود را بيان كردند و جلسه با تبادل نظر پايان يافت .

  سومين جلسه فصلي شوراي اقامه نماز شهرستان ساري برگزار شد

سومين جلسه فصلي شوراي اقامه نماز شهرستان ساري برگزار شد

سومين جلسه فصلي شوراي اقامه نماز شهرستان ساري برگزار شد

نوشته های مشابه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دکمه بازگشت به بالا