آذربایجان شرقیاخبار

کارگاه علمی، آموزشی ائمه جماعت دانشگاه های تبریز برگزار شد

به گزارش روابط عمومی ستاد اقامه نماز استان آذربایجان شرقی، پانزدهمین کارگاه علمی، علمی آموزشی امامان جماعت دانشگاه های تبریز با حضور حجت الاسلام آقاجانی مدیر ستاد اقامه نماز، تفسیر و مهدویت استان، حجت الاسلام یوسف خیری مسئول نهاد نمایندگی مقام معظم رهبری در دانشگاه علوم پزشکی تبریز، علی عابد الهی معاون فرهنگی و دانشجویی دانشگاه علوم پزشکی تبریز، حجت الاسلام محمد انوری مدیر دفاتر استانی نهاد نمایندگی مقام معظم رهبری و حجت الاسلام سعید کرمی مدیر کل فرهنگی نهاد نمایندگی مقام معظم رهبری در دانشگاه های کشور، روز پنجشنبه یازدهم اسفند ماه برگزار شد.

حجت الاسلام آقاجانی ضمن تشکر و قدردانی مدیر، مجریان برنامه و امامان جماعات دانشگاه علوم پزشکی، با اشاره به سخن علامه حسن زاده آملی ( اگر ظهور دفعه اتفاق می افتاد، دنیا قابلیت نداشت، این انقلاب اسلامی زمینه ساز ظهور است)، گفت: ما باید در مسیر تحقق آرمان های انقلاب اسلامی تلاش جهادی کنیم، چرا که هر قدمی برمیداریم در مسیر ظهور است، مشکل عمده جامعه امروزی تبین است، که وظیفه ما و شماست که شبانه روزی در این مسیر قدم برداریم.

وی با اشاره به اهمیت نماز، افزود: باید تلاش کنیم اسرار و حقایق باطنی نماز را به دانشجویان تفهیم کنیم تا دانشجویان لذت مناجات با خدا و معنویت را بچشند، در این صوت میتوانیم بگویم موفق عمل کردیم.

حجت الاسلام کرمی که به عنوان مدرس در این کارگاه حضور داشت در سر فصل اول کارگاه که با عنوان“بایسته ها و منطق جهاد تبیین در محیط دانشگاهی” بود گفت: به فرموده مقام معظم رهبری، همچنان که نماز و روزه بر ما واجب است، جهاد تبیین نیز بر یکایک ما واجب است.
وی ضمن بیان دشمنی مستکبران با جمهوری اسلامی ایران افزود: دشمن می خواهد هیمنه انقلاب شکسته شود و مردم دست از انقلاب کشیده تا حساب دست دیگران بیاید.

وی با اشاره مقام علمی ایران در دنیا، تصریح کرد: از نظر علمی قبل از انقلاب جایگاهی در دنیا نداشتیم اما اکنون به رتبه ۱۵ علمی رسیده ایم. سرعت حرکت جمهوری اسلامی ۱۱ برابر میانگین جهانی است، و ما جزء ۷ کشور برتر دنیا در عرصه علم بوده و ۵ درصد مقالات پراستناد دنیا توسط دانشمندان ایرانی تدوین می شود و ما رتبه ۲ سلول های بنیادی را داریم.

وی در سرفصل دوم این کارگاه که با عنوان “راه کارهای ارتباط مؤثر و امیدبخش با جوان امروز” بود با اشاره به راه کارهای ارتباط مؤثر و امید بخش با جوانان امروز افزود: تمام هنر یک طلبه بر این است که در فضای چالش برانداز مجازی بتواند ارتباط گرفته و پیام خود را انتقال دهد. باید لحظه به لحظه مطالعه لازم را داشته تا بتوانیم جوابگوی جوانان باشیم.  

کارگاه علمی، آموزشی امامان جماعت دانشگاه های تبریزکارگاه علمی، آموزشی امامان جماعت دانشگاه های تبریزکارگاه علمی، آموزشی امامان جماعت دانشگاه های تبریز

نوشته های مشابه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دکمه بازگشت به بالا