اخبارگلستان

گردهمایی دبیران شورای اقامه نماز دستگاه های اجرایی گلستان+ فیلم

به گزارش روابط عمومی ستاد اقامه نماز استان گلستان، گردهمایی فصلی دبیران شورای اقامه نماز و روابطین مهدوی دستگاه های اجرایی استان، با حضور مدیر و کارشناسان ستاد، حجت الاسلام و المسلمین نصوری معاون فرهنگ، آموزش و پژهش بنیاد فرهنگی حضرت مهدی موعود(عج) کشور، در روز یازدهم مرداد ماه، به میزبانی شرکت گاز استان برگزار شد.

گردهمایی دبیران شورای اقامه نماز دستگاه های اجرایی گلستان+ فیلم

 ابوالفضل نرسی مدیر عامل شرکت گاز استان، با اشاره به اهمیت نماز در اسلام، گفت: وقتی به فضائل نماز نگاه میکنیم، می بینیم که نماز هم سلامت معنوی و هم سلامت جسمی را تضمین می کند.

وی افزود: به سلامت معنوی نماز که توجه می کنیم، تاثیر آن را در نظم و بهداشت و وقت شناسی و عبودیت در زندگی می رسیم.

مدیر عامل شرکت گاز در بخش پایانی سخنان خود ضمن ارائه گزارشی از اقدامات شرکت گاز در ترویج و توسعه نماز، یادآور شد: وقتی به نماز به عنوان تکلیف الهی می نگریم، خود را به عنوان بنده ای که در مقابل خدای متعال ایستاده است و جز او کسی را ندارد، می بینیم.

گردهمایی دبیران شورای اقامه نماز دستگاه های اجرایی گلستان+ فیلم

قاسم محمدی مدیر ستاد اقامه نماز استان، با اشاره به اقدامات حوزه نماز و مهدویت در سطح استان، از برگزاری دوره های توانمند سازی و آموزشی با موضوع نماز و مهدویت در سطح استان خبر داد.

وی با اشاره به حضور معاون فرهنگ، آموزش و پژهش بنیاد فرهنگی حضرت مهدی موعود(عج) کشور، گفت: تعداد ۱۰ کلیپ مهدوی جهت پخش از شبکه استانی در برنامه آفتاب مهر در روز های جمعه، با همکاری صدا و سیما ضبط و آماده پخش می باشد.

محمدی با تاکید بر ضرورت اجرای مفاد تفاهمنامه دستگاه های اجرایی، خواستار اهمیت بخشی به جمع آوری مستندات و ثبت آن در سامانه سجاده شد.

گردهمایی دبیران شورای اقامه نماز دستگاه های اجرایی گلستان+ فیلم

حجت الاسلام و المسلمین نصوری معاون فرهنگ، آموزش و پژهش بنیاد فرهنگی حضرت مهدی موعود(عج) کشور، با اشاره به آیه ۷۱ سوره اسراء، گفت: به فرموده قرآن مردم با امام زمان خودشان محشور می شوند.

وی با بیان اینکه دشمن زودتر از ما نسبت به مهدویت حساس شده است، گفت: اسم امام حی و زنده در جامعه دیده نمی شود چراکه برای معرفت شناسی امام زمان وقت نگذاشتیم و به ضرورت شناخت امام نرسیدیم.

حجت الاسلام نصوری افزود: کسی که تشنه آب هست سراغ آب میرود و کسی که امام خود را بشناسد و ظهور و حضور امام را درک کند، به سراغ امام خود می رود.

وی در بخش دیگری از سخنان خود خاطرنشان کرد: اجرای برنامه های مهدویت در کنار ارزیابی فعالیتهای نماز، در تفاهمنامه های دستگاه های اجرایی لحاظ شده است و انتظار می رود فعالیتها طبق مفاد تفاهمنامه به مرحله اجرا برسد.

معاون فرهنگ، آموزش و پژهش بنیاد فرهنگی حضرت مهدی موعود(عج) کشور، افزود: تلاش و کوشش در جهت شاخت امام در جامعه باید دیده شود، معرفت به امام جدی گرفته نشده است، شناخت دانشی و رفتاری ما از امام باید به نحوی باشیم که وقتی امام ما را می بیند خوشحال شود.

وی در پایان عنوان کرد: دوران غیبت دوران تمرین از اطاعت از امام است، کسانی که در مسیر امام نیستند قانون گریز و دین گریز هستند.

 

نوشته های مشابه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دکمه بازگشت به بالا