نشست تخصصی نماز ویژه گروه های مؤثر در شهرستان فردوس برگزار شد

به گزارش روابط عمومی ستاد اقامه نماز استان خراسان جنوبی،یکم بهمن ماه با حضور حجت الاسلام و المسلمین مصطفی اکبری دبیر ستاد اقامه نماز شهرستان فردوس و جامعه نخبگان ورزشکار،مربیان،مدیران، و روسای هیات های ورزشی شهرستانهای فردوس ،سرایان،بشرویه و اسلامیه گفتمان نماز شناسی ویژه گروه های مؤثر در سالن اجتماعات اداره ورزش و جوانان شهرستان فردوس برگزار شد.
دبیر ستاد اقامه نماز شهرستان در این نشست ضمن تبریک اعیاد شعبانیه به اهمیت نماز اول وقت و آثار و برکات این فریضیه الهی پرداخت.
وی تاکیدکرد: با توجه به ظرفیت های عظیم فعال ورزشکاران در شهرستانهای استان هم افزایی صورت پذیرد جهت بهره گیری از ظرفیت این عزیزان با هدف شناسایی گروه های اثرگذار جامعه در ترویج نماز به مخاطبان نسل جوان ورزشکار وتوجه اقشارجامعه ورزشی درامرمقدس نماز و بر ایجادشبکه سازی مردمی در دعوت خودجوش سایرین به نماز تاکید کرد.
اکبری افزود: برنامه جامعه ای اتخاذ شود تا در هیات های ورزشی در وقت اذان نماز اول وقت توسط ورزشکاران اقامه شود.
در پایان هریک از اعضا به بیان نظرات و پیشنهادات خود در جهت ترویج و توسعه فرهنگ نورانی نماز در سطح جامعه و تشویق نسل نو به نماز و مسجد شدند.



