
به گزارش روابط عمومی ستاد اقامه نماز استان اصفهان، در راستای ارتقاء سطح تربیت دینی در خانواده ها و نهادهای آموزشی کارگاه تخصصی با عنوان شیوه های تشویق به نماز در فرزندان روز سه شنبه بیست و هشتم مردادماه در سالن غدیر حوزه علمیه خواهران شاهین شهر برگزار شد.
این برنامه با هدف توانمندسازی والدین، معلمان، مربیان تربیتی و طلاب در زمینه آموزش و ترغیب کودکان و نوجوانان به اقامه نماز طراحی شده است.
استاد این کارگاه حجت الاسلام والمسلمین محمد کاظمی از اساتید برجسته مرکز تخصصی نماز قم بود که وی با بهرهگیری از تجربیات علمی و عملی خود، به بررسی راهکارهای مؤثر در نهادینه سازی فرهنگ نماز در نسل جوان پرداخت.
استاد مرکز تخصصی نماز قم با رویکردی تربیتی و روان شناختی به تبیین نقش خانواده، مدرسه و محیط های تربیتی در شکل گیری باورهای دینی کودکان پرداخت و شیوه های کاربردی برای ایجاد انگیزه در فرزندان نسبت به نماز را ارائه کرد.
در کارگاه تخصصی شیوه های تشویق به نماز در فرزندان موضوعاتی چون اهمیت الگوسازی والدین، استفاده از زبان محبت و تشویق، بهرهگیری از قصه گویی و هنر در آموزش نماز و همچنین بررسی موانع تربیتی در مسیر نمازخوان شدن فرزندان مورد بحث و بررسی قرار گرفت.