
به گزارش روابط عمومی ستاد اقامه نماز استان اصفهان، دوره سلامت معنوی ویژه کادر درمان بیمارستان شهدای شهرستان لنجان با تدریس حجت الاسلام والمسلمین علی نقی استاد مرکز تخصصی نماز در تاریخ بیست و پنجم تیرماه برگزار شد.
حجت الاسلام والمسلمین علی نقی به بیان احکام نماز پرداخت و بیان کرد: برخی بیماران جهت اقامه نماز با مشکلاتی مواجه هستند و ممکن است این امور موجب ترک نماز شود در صورتی که برای رفع آن یا دانستن استثنائات می توان اقداماتی انجام داد.
استاد مرکز تخصصی نماز چگونگی وضو گرفتن در شرایط مختلف را توضیح و آشنایی کادر درمان با این امور را از الزامات خواند.
وضو جبیره ای، تیمم نیابتی و نحو همکاری با بیمار در موارد و شرایط خاص به صورت های اختیاری و اضطراری از دیگر موضوعات مطرح در این جلسه بود.
وی به نحوه اقامه نماز با توجه به شرایط و وضعیت بیماران پرداخت و بیان کرد: اقامه نماز در تمامی حالات واجب است و حتی اگر بیمار قادر به حرکت نیست به همان وضعیت در تخت با تکان دادن پلک باید نماز را اقامه کند.
لازم به ذکر است چگونگی اقامه نماز در وضعیت و حالات مختلف به صورت عملی و تئوری با تفصیل برای شرکت کنندگان تبیین و تشریح شد.