اخبارتهران

جلسه هم‌اندیشی تشکیل محفل شعر نماز در استان تهران برگزار شد

به گزارش روابط عمومی ستاد اقامه نماز استان تهران، جلسه‌ای با محوریت تشکیل محفل شعر نماز با حضور حجت‌الاسلام والمسلمین بهشتی، مدیر ستاد اقامه نماز استان تهران، عباسی معاون فرهنگی و مسئول امور شهرستان‌ها و حامد عسکری شاعر آیینی و مجری کشوری در روز چهار‌شنبه مورخ پنجم شهریور ماه برگزار شد.

در ابتدای این نشست، حجت‌الاسلام والمسلمین بهشتی با تأکید بر اهمیت فعالیت‌های فرهنگی در کاهش آسیب‌های اجتماعی، گفت: «استان تهران با جمعیت بالا و تنوع فرهنگی، نیازمند اقدامات گسترده و هدفمند در حوزه تربیتی و فرهنگی است. یکی از راه‌های مؤثر برای ترویج فرهنگ اقامه نماز، بهره‌گیری از ظرفیت‌های هنری به‌ویژه شعر آیینی است. تشکیل گروهی از شاعران متعهد می‌تواند نقش مهمی در انتقال مفاهیم معنوی به نسل نو ایفا کند.»

وی با اشاره به نقش مدارس و خانواده‌ها در تربیت دینی، افزود: «باید روی نسل جوان کار کنیم؛ از مدارس شروع کنیم و با برنامه‌ریزی فرهنگی مؤثر، زمینه‌ساز تربیت صحیح باشیم. اگر بتوانیم نماز را با زبان هنر و احساس به کودکان و نوجوانان منتقل کنیم، بسیاری از آسیب‌های اجتماعی کاهش خواهد یافت.»

در ادامه، عسکری نیز ضمن ارائه پیشنهادهایی در زمینه تولید اشعار آیینی با محوریت نماز، از جمله لالایی‌های مادرانه، بر نقش خانواده‌ها در ارتقای فرهنگ نماز تأکید کرد. وی آمادگی خود را برای همکاری همه‌جانبه اعلام کرد و ضمن تأیید سخنان بهشتی، به برخی آسیب‌های تربیتی رایج اشاره نمود.

این جلسه با هدف هم‌افزایی و برنامه‌ریزی برای تشکیل محفل شعر نماز و بهره‌گیری از ظرفیت‌های فرهنگی و هنری در راستای ارتقای معنویت در جامعه برگزار شد.

برگزاری جلسه هم‌اندیشی برای تشکیل محفل شعر نماز در استان تهران

نوشته های مشابه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دکمه بازگشت به بالا