اخبارخراسان شمالی

شورای اقامه نماز اداره کل تعزیرات حکومتی خراسان شمالی برگزار شد

به گزارش روابط عمومی ستاد اقامه نماز خراسان شمالی، در روز شانزدهم اردیبهشت ماه جلسه شورای اقامه نماز اداره کل تعزیرات حکومتی استان با حضور مدیرکل، کارشناس برنامه ریزی، نظارت و ارزیابی ستاد و اعضای جلسه در محل سالن جلسات اداره کل برگزار شد.

مدیرکل تعزیرات حکومتی خراسان شمالی در این جلسه با اشاره به ضرورت توجه همکاران به نماز اول وقت، اظهار داشت: همه مدیران و معاونین مجموعه باید به نحوی برنامه ریزی کنند تا هیچ جلسه ای در وقت نماز برگزار نگردد.

ملکی صادقی افزود: نظارت بر وضعیت نمازخانه ادارات شهرستان ها باید مورد توجه مدیران قرار گیرد تا زمینه برگزاری هر چه بهتر این فریضه الهی در سازمان فراهم گردد.

وی از تجهیز نمازخانه استان و واحدهای تابعه خبر داد و گفت: در زمینه تجهیز و زیباسازی نمازخانه اداره استان و واحدهای تابعه هم اقدامات خوبی انجام گرفته که امیدواریم مدیران شهرستان ها نیز در این زمینه گام های خوبی بردارند.

حجت الاسلام میرزازاده نیز در این جلسه ضمن تقدیر از اقدامات خوب انجام گرفته در زمینه ترویج و توسعه فرهنگ نورانی نماز در اداره کل تعزیرات حکومتی استان تصریح کرد: همکاری و ارتباط خوب مجموعه تعزیرات، همکاری در اجرای برنامه های بومی و ابتکاری در حوزه نماز و انعقاد تفاهم نامه بومی با ستاد استان از دیگر نقاط قوت این مجموعه است.

شورای اقامه نماز تغزیرات خراسان شمالی

شورای اقامه نماز تغزیرات خراسان شمالی

نوشته های مشابه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دکمه بازگشت به بالا