اخبارتهران

مراسم روزه اولی های مدارس پسرانه منطقه 2 در بوستان نهج البلاغه برگزار شد

به گزارش روابط عمومی ستاد اقامه نماز استان تهران، به همت آموزش و پرورش منطقه 2 و با همکاری ستاد اقامه نماز استان تهران و شهرداری منطقه 2، مراسم روزه اولی ها با حضور دانش آموزان مدارس پسرانه منطقه 2 در تاریخ 17 فروردین ماه در بوستان نهج البلاغه برگزار گردید.

در این مراسم که با حضور حجت الاسلام و المسلمین نور محمد پور مدیر ستاد اقامه نماز استان تهران، مدیر کل آموزش و پرورش و شهردار منطقه 2 و جمعی از مدیران و کارشناسان منطقه 2 تهران برگزار شد.

مدیر ستاد اقامه نماز استان تهران در حاشیه این مراسم گفت: ایجاد شور و نشاط بین روزه اولی ها باعث ایجاد و قوت قلب می گردد و به نوعی امر به معروف است و باعث می شود دسیسه های دشمنان نقش بر آب شود .

وی در ادامه گفت: هدف از برگزاری این جشن آشنا نمودن دانش آموزان با تکالیف دینی است، انجام تکلیف شرعی و نهادینه شدن آن در زندگی مورد تاکید همه ما مسلمانان می باشد.

مراسم روزه اولی های منطقه 2 مراسم روزه اولی های منطقه 2 مراسم روزه اولی های منطقه 2

مراسم روزه اولی های منطقه 2

مراسم روزه اولی های منطقه 2

مراسم روزه اولی های منطقه 2
مراسم روزه اولی های منطقه 2

 

نوشته های مشابه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دکمه بازگشت به بالا