مازندران

گردهمایی ائمه جمعه مازندران در عباس آباد برگزار شد

نماينده ولي فقيه در مازندران گفت: همگان برای اقامه نماز باید سنگ تمام بگذاریم.

به گزارش روابط عمومي ستاد اقامه نماز مازندران، گردهمایی ائمه جمعه استان مازندران با حضور نماینده ولی فقیه در استان و مدير ستاد اقامه نماز استان روز سه شنبه 11 بهمن ماه در دانشگاه علوم دریایی امام خمینی(ره) شهرستان نوشهر برگزار شد.

آیت‌الله محمدباقر محمدی لائینی، نماینده ولی فقیه درمازندران در این گردهمایی گفت: بایسته‌ترین بایسته‌ها و مهمترین آن‌ها، آن است که حضرت علی (ع) در حکمت ۱۷۳ فرمودند که کسی که به نفس بپردازد و خودش را رشد بدهد، معلم نفس خودش خواهد شد، البته شاید ما از کنار این فرمایش به سادگی رد شده‌ایم.

نماينده ولي فقيه در مازندران با اشاره به پیام مقام معظم رهبری به بیست و نهمین اجلاسیه نماز،‌تصریح کرد: رهبری دراین پیام فرمودند:نمازگزار هر که و هر جا به اندازه‌ی ظرفیت خود از نماز بهره میبرد، ولی در این میان، جوانان و نوجوانان از همه جلوترند؛ بهره‌ی آنان از نمازی که با توجه و خشوع خوانده شود بسی بیشتر است. دل جوان و نوجوان آمادگی افزونتری دارد برای رسیدن به «فلاح» که اذان نماز، شتاب گرفتن به آن را سفارش میکند. پدران و مادران، معلمان و استادان، اندرزگویان و راهنمایان، این حقیقت را در رابطه میان نماز و جوان، به یاد داشته باشند و وظیفه‌ئی را که بر دوش آنهاست بشناسند.

در ادامه حجت الاسلام عباسعلي ابراهيمي مدير ستاد اقامه نماز استان، ضمن تشكر از فرصت ايجاد شده، پيام مقام معظم رهبري (مدظله العالي) به 29 اجلاس سراسري نماز را قرائت كرد و سپس مطالبي در پيرامون ماموريتهاي ستاد در حوزه هاي فرهنگي، آموزشي و پژوهشي و نظارت و ارزيابي و سند تحول در امر نماز پرداخت و از نيازمندي هاي ستاد اقامه نماز از قبيل مساجد و نمازخانه هاي بين راهي از قبيل راههاي مواصلاتي، سواحل و تفرجگاهها، حواشي شهرها و روستاها پرداخت و همكاري با دبيران ستاد اقامه نماز در شهرستانها و اهميت دادت به جلسه شوراي اقامه نماز را خواستار شد.

گردهمایی ائمه جمعه مازندران

گردهمایی ائمه جمعه مازندران

گردهمایی ائمه جمعه مازندران

گردهمایی ائمه جمعه مازندران

 

 

 

نوشته های مشابه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دکمه بازگشت به بالا