اخبارهمدان

نشست دبیران و رابطین اقامه نماز استان همدان برگزار شد

به گزارش روابط عمومی ستاد اقامه نماز استان همدان، نشست دبیران و رابطین اقامه نماز استان همدان، باحضور حجت الاسلام والمسلمین سید مرتضی حسنی حلم مدیر ستاد اقامه نماز استان همدان، سیدمحمدرضا میرصفدری معاون توسعه مدیریت و منابع استاندار، حجت الاسلام بحرینی استاد مرکز تخصصی نماز قم، کارشناسان و دبیران اقامه نماز شهرستان‌ها روز سه شنبه هفتم آذر در سالن جلسات استانداری برگزار شد.

در ابتدای این جلسه حجت الاسلام بحرینی استاد مرکز تخصصی نماز قم، با اشاره به اهمیت اقامه نماز بیان کرد: خواندن نماز اول وقت مخصوصا به جماعت دلچسب و گواراست لذا این لذت فقط در کسانی قابل رویت است که به خواندن نماز اول وقت استمرار می ورزند. وی افزود: کار ما در امر نماز کار داوطلبانه و دلیست که به آن تن داده ایم و قدر آن را باید بدانیم و در توسعه آن نباید دچار تردید شویم.

بحرینی درخصوص نقش نماز در کاهش آسیب های اجتماعی گفت: ترویج آداب و مناسک دینی و در رأس آن ها نماز مهم ترین عامل در کاهش ناهنجاری های اجتماعی است، هر اندازه تقید افراد به مبانی دینی و مناسک معنوی بیشتر باشد به همان اندازه جامعه ای سالم تر، ایمن تر و در عین حال با نشاط تر خواهیم داشت.

در ادامه حجت الاسلام والمسلمین سید مرتضی حسنی حلم مدیر ستاد اقامه نماز استان همدان، با بیان آیه ۳۱ سوره مریم «وَاوصانی بِالصلواه وَ الزکاه ما دُمتُ حَیّاً»، تشریح کرد: حضرت عیسی(ع) خود را مأمور به اقامه نماز می داند و ترویج هر یک از دستورات و احکام اسلامی در جامعه نیازمند ایجاد دغدغه در مدیران ارشد اجرایی کشور است و هرگاه مدیران نسبت به لزوم ترویج احکام، آداب و مناسک دینی در جامعه و در حوزه وظایف و اختیارات خود احساس وظیفه و دین کنند، می توانند با ابلاغ شیوه نامه ها و دستورالعمل هایی اجرای آن را از مجموعه تحت امر خود مطالبه کنند.

سید مرتضی حسنی حلم درخصوص برگزاری اجلاس استانی و شهرستانی نماز باموضوع «نماز، مدرسه، مسجد و دانشگاه» با رویکرد نسل نو، خاطرنشان کرد: مهمترین رویکرد امسال در بحث برگزاری اجلاس نماز سوق دادن آن در مدارس می باشد زیرا کودکان و نوجوانان آینده این کشور خواهند بود. مدیر ستاد اقامه نماز استان همدان ادامه داد: هیچ دستگاهی در سطح استان همراه تر از ستاد اقامه نماز را نمی توان مثال زد که در بحث اقامه نماز در مدارس استان پیش‌قدم باشد و این ستاد با اعزام بیش از ۲۰۰ روحانی از ادارات به مدارس فاقد روحانی رسالت خود را در توسعه و ترویج فرهنگ اقامه نماز به جا آورده است که در سطح کشور یک حرکت نوآورانه می باشد.

نشست دبیران و رابطین اقامه نماز استان همدان برگزار شد

در این جلسه میر صفدری معاون توسعه مدیریت و منابع استانداری، بیان کرد: محیطی که در ادارات برای اقامه نماز در نظر گرفته می‌شود باید محیطی مفرح و تمیز باشد. میرصفدری ادامه داد: متولیان امور و مدیران  باید به اقامه نماز اول وقت توجه ویژه داشته باشند چراکه توجه به برپایی نماز جماعت در ارزیابی عملکرد دستگاه ها و نهادهای اجرایی استان لحاظ می‌شود. وی تصریح کرد: شرکت مدیران در نماز جماعت قدرت بازدارنده ای برای انجام ندادن تخلفات است و موجب ترغیب و توجه ویژه آنها به حقوق ارباب رجوع می شود.

لازم به ذکر است حجت الاسلام والمسلمین شاکری کارشناس نظارت و ارزیابی ستاد اقامه نماز استان همدان توضیحاتی در خصوص بومی سازی برنامه های اقامه نماز طبق توافقنامه در دستگاه ها، رونق بخشی نماز در مدارس، اعزام ائمه جماعات به مدارس فاقد روحانی، بارگذاری مدارک در سامانه سجاده، تولید محتوا در بحث اقامه نماز و مهدویت و… بیان کرد.

نشست دبیران و رابطین اقامه نماز استان همدان برگزار شد

در ادامه حجت الاسلام والمسلمین ملیحی کارشناس فرهنگی و آموزشی ستاد اقامه نماز ضمن ارائه گزارشی از فعالیت های فرهنگی و آموزشی صورت گرفته در سال جاری نکاتی در مورد تفاهم نامه‌های صورت گرفته در خصوص دوره‌های آموزشی باموضوع نمازی در ادارات و مدارس استان، ارائه الگوهای جدید در خصوص برگزاری اجلاس استانی نماز، رفع نواقص جهت برپایی هرچه بهتر برگزار شدن این اجلاس در سطح شهرستان‌ها و… بیان کرد.

در پایان حاضرین در این جلسه به ارائه نظرات خود درخصوص اعزام ائمه جماعات به مدارس فاقد روحانی، طرح امین، همکاری های لازم با آموزش و پرورش در مباحث دینی، برگزاری منظم شورای اقامه نماز استانی و شهرستانی، تخصیص بودجه در خصوص نماز در ادارات و مدارس و… به بحث و گفتگو پرداختند.

نوشته های مشابه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دکمه بازگشت به بالا