اخبارمازندران

چهارمین جلسه فصلی دبیران اقامه نماز دستگاه های اجرایی مازندران برگزار شد

به گزارش روابط عمومی ستاد اقامه نماز مازندران، چهارمین جلسه فصلی دبیران اقامه نماز دستگاه های اجرایی استان مازندران، روز سه شنبه چهاردهم اسفند ماه، با حضور نماینده ولی فقیه استان و دبیران دستگاههای اجرایی استان در باشگاه برق ساری برگزار شد.

حجت الاسلام ابراهیمی مدیر ستاد اقامه نماز استان ضمن عرض تبریک به مناسبت فرا رسیدن ماه ضیافت الله و با قدردانی از مسئولین و مدعوین، مطالبی را پیرامون بازطراحی سامانه سجاده و تغییر بخش هایی از سایت بیان داشت.

وی افزود: با توجه به تعطیلات پیش رو و زمان بارگذاری مستندات، هر چه زودتر نسبت به بارگزاری مستندات  در این سامانه اقدام کنید.

ابراهیمی بیان داشت: اقامه نماز در نهاد‌ها و دستگاه‌های اجرایی را جدی بگیرید و نسبت به تولید محتوای مجازی امر تبلیغ نماز و مسابقه کتابخوانی و تشکیل دوره های آموزشی احکام و اسرار نماز و پاسخ به شبهات اقدام عملی معمول گردد.

مدیر ستاد اقامه نماز درادامه، شرح وظایف دبیران دستگاهها را از قبیل: حفظ جایگاه اقامه نماز، تشکیل شورای اقامه نماز، جانمائی نمازخانه دستگاه در جای مناسب و تجهیزات لازمه،  پاسخ به مکاتبات واقدام دستورالعمل ها، تبلیغات چهره به چهره امر نماز، رعایت ۲۰ دقیقه وقت فریضه الهی، عدم تقارن جلسات با زمان نماز وحضور مدیران در نماز،  توجه به طرح خدمات سفر،  طرح سلامت معنوی وتبلیغات محیطی امر نماز به دستگاههای مربوطه به ویژه در مسائل نظارت و ارزیابی و سامانه سجاده وجدی گرفتن ورفع ابهامات مربوط به سامانه سجاده با کمک کارشناس مربوط ستاد اقامه نماز استان را بیان داشت و آنگاه به سوالات دبیران در جهت رفع مشکلات و موانع پاسخ داد.

مدیر ستاد اقامه نماز استان ضمن قدردانی از نماینده ولی فقیه استان جهت حضور در اجلاسیه سراسری نماز و جلسات شورای اقامه نماز، در ارتباط با مساجد بین راهی، بیمه خادمین مساجد، نمازخانه های سواحل و ایستگاههای نمازی در راههای مواصلاتی انتظاراتی را بازگو کرد.

سید علی مهدیان، معاون برنامه ریزی، نظارت و ارزیابی ستاد اقامه نماز کشور از طریق ارتباط تصویری مطالبی در خصوص، بروزرسانی سامانه سجاده، بومی سازی برنامه های اقامه نماز طبق توافقنامه در دستگاه ها و خلاقانه بودن برنامه های تفاهمنامه مطالبی و تبیین سیاست ها، رویکردها و برنامه های ستاد اقامه نماز در سال ۱۴۰۴ را بیان داشت.

وی افزود: یکی از از رویدادهای مهمی که ما در سال آینده خواهیم داشت، بخش غنا بخشی به برنامه ها و فعالیت های اقامه نماز در دستگاههای اجرایی است.

مهدیان گفت: ظرفیت شورای اقامه نماز استان و شهرستان بسیار ظرفیت خوبی است و ما تاکید داریم از مدیران و دبیران شهرستانها و همچنین دبیران دستگاههای اجرایی که عضو این شوراها هستند از این ظرفیت هم در پیشبرد برنامه های مرتبط با اقامه نماز در استان به ویژه در نسل نو استفاده کنند.

معاون برنامه‌ریزی، نظارت و ارزیابی ستاد اقامه نماز کشور با تاکید بر برنامه های اقامه نماز نسل نو و دانش آموزان بیان داشت: در توافق نامه های منعقده با دستگاههای اجرایی و تفاهمنامه های ستاد اقامه نماز با سازمان ها و نهادهای زیرمجموعه دفتر مقام معظم رهبری (مدظله العالی) موضوع جوانان بویژه نسل نو و همچنین به امور بانوان توجه ویژه ای شده است.

مهدیان با اشاره به ارزیابی عملکرد سال ۱۴۰۳ دستگاههای اجرایی گفت: طبق بخشنامه ای که به دستگاههای اجرایی ابلاغ کردیم، سامانه سجاده که بر اساس نظرات و پیشنهادات دبیران دستگاههای اجرایی و استانها به روزرسانی، بازنویسی و بازطراحی شد، از پانزدهم اسفندماه  بازگشایی میشود و تا پایان فروردین ۱۴۰۴ فرصت بارگذاری است.

وی در ادامه مطالبی را پیرامون ویژگی های جدید سامانه سجاده، رونق بخشی به نماز مدارس آموزشی، ادارات، کارخانجات، با توجه به ظرفیت استانها، بیمه خادمین مساجد، هدایت ظرفیت های خیرین استان در راستای ترویج و توسعه نهضت مسجدسازی و نمازخانه سازی بیان داشت.

آیت الله محمدباقر محمدی لائینی نماینده ولی فقیه در استان مازندران ضمن تشکر از مدعوین بویژه از مدیر ستاد اقامه نماز استان عنوان کرد: از اینکه نماز خیلی مهم است جای شکی نیست، بحث‌های نظری مقدمه‌ای است برای اینکه به عمل منتهی شود و ما درباره فضائل نماز بحث کنیم.

وی افزود: همه کارکنان و مدیران ما مسلمان و معتقد به نماز هستند شاید نیازی به توصیه نماز اول وقت نباشد چون خودشان باید بخوانند، نماز اگر بخواهد در دستگاهی ضعیف برگزار شود اصلا برگزار نشود بهتر است. چون یک نوع بدآموزی است.

نماینده ولی فقیه در مازندران گفت: هر چیزی که موجب وهن دین است مشکل است، باید طوری نماز را اقامه کنیم که در شرایط وهنی قرار نگیرد و از حرمت و حریم نماز دفاع کنیم.

عضو مجلس خبرگان رهبری یادآور شد: باید راهکار معین کنیم که بحث‌های نظری نماز به عمل منتهی شود، اینکه چگونه باید نهادها، مدارس و دانشگاه‌ها نماز را اول وقت اقامه کنند، ما خیلی از جاها مسجد داریم اما درب آن باز نیست یا امکانات مهیا نیست، نهادها و دستگاه‌ها را تشویق کنید، به یک شکلی هم باید آن‌هایی را به نماز اهمیت نمی‌دهند را متوجه عواقب کارشان کنیم.

این مقام مسئول گفت: شماها دست‌اندرکاران و خادمان نماز هستید ضعف‌ها را مشخص و راهکارهای نماز را اجرایی کنید، مدارس و آموزش و پرورش امروز باید مدیران آینده را در رابطه با نماز توجیه کنند، نسل ما باید تربیت نمازی شوند، قصد آموزش و پرورش باید تربیت نمازی باشد بحث “زندگی با آیه‌ها” را هم توجه داشته باشید و نسبت به مساجد و نمازخانه های مواصلاتی، مراتب در جلسه شورای اقامه نماز طرح و راههای عملیاتی آن را باید با عزم منطقه ای و ملی ترسیم کرد.

در ادامه حجت الاسلام مجیدی کارشناس برنامه ریزی، نظارت و ارزیابی مطالبی را پیرامون سامانه سجاده از قبیل: تغییر قالب سامانه، زمان باز شدن سایت سجاده و همچنین طریقه بارگزاری مستندات در سامانه بیان داشت و جلسه با اظهار دیدگاههای دبیران و تبادل نظر در رفع نیازمندی های آنان و برگزاری نماز جماعت مغرب و عشاء و به صرف افطار پایان یافت.

نوشته های مشابه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دکمه بازگشت به بالا