کردستان

بازدید نماینده ستاد اقامه نماز از روند فعالیت هیأت ارزیابی فرمانداری شهرستان سنندج

مرادی کارشناس ستاد اقامه نماز استان در تاریخ شنبه ششم خرداد ماه از روند فعالیت هیأت ارزیابی فرمانداری شهرستان سنندج بازدید میدانی به عمل آورد

به گزارش روابط عمومی ستاد اقامه نماز استان، نظام مرادی کارشناس برنامه ریزی نظارت و ارزیابی ستاد اقامه نماز استان در روز شنبه ششم خرداد ماه از روند فعالیت هیأت ارزیابی فرمانداری شهرستان سنندج بازدید میدانی به عمل آورد

در این بازدید که با حضور هیأت ارزیابی شهرستان متشکل از دبیر شورای اقامه نماز، نمایندگان فرماندار، امام جمعه و دبیران دستگاهها انجام پذیرفت، بر انجام ارزیابی عملکرد دستگاه ها بر اساس سامانه سجاده تاکید شد.

در این بازدید دو ساعته مرادی کارشناس ستاد اقامه نمازاستان ضمن بررسی سیستم سامانه فرمانداری و با رؤیت دقیق آن مستقیم بر روند انجام ارزیابی عملکرد چند دستگاه توسط هیأت ارزیابی شهرستان نظارت و در روند کار به صورت تخصصی توضیحات مبسوطی ارائه کرد.

وی در بخشی از توضیحات خود اظهار داشت: فرآیند تعریف شده در سامانه سجاده بدین صورت است که دستگاه‌ها قبلا اقدام به بارگذاری مستندات کرده اند و تا ۲۸ اردیبهشت هر دستگاه فرصت داشت تا اقدام به خود ارزیابی کنند و از روز ۳۰ اردیبهشت تا دهم خرداد نیز برای ارزیابی مستندات و خود ارزیابی دستگاه‌ها توسط هیات های ارزیابی تعریف شده است که امیدواریم با رعایت اصل دقت و سرعت در ظرف زمانی مقرر کار ارزیابی عملکرد دستگاه‌ها محقق و به پایان برسد.

نوشته های مشابه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دکمه بازگشت به بالا