اخباریزد

اولین جلسه شورای اقامه نماز استان یزد در سال ۱۴۰۴ برگزار شد

به گزارش روابط عمومی ستاد اقامه نماز استان یزد، روز دوشنبه پانزدهم اردیبهشت‌ماه، اولین جلسه شورای اقامه نماز استان یزد به ریاست استاندار و با حضور مدیر ستاد اقامه نماز و مدیران دستگاه های اجرایی برگزار شد.

استاندار یزد ضمن تبریک دهه کرامت به حاضرین، بر نقش اساسی نماز در تعالی فردی و اجتماعی تأکید کرده و گفت: نماز یکی از مهم‌ترین ارکان تربیتی و مؤثر در جامعه اسلامی است.

وی افزود: دو عامل ارتقای درک و شناخت نسبت به نماز و جاذبه‌های ظاهری نقشی کلیدی در ارتقای سطح توجه به نماز دارند.

وی با اشاره به حدیث نبوی «جَعَلَ قُرَّهَ عَینی فِی الصَّلاهِ» گفت: هرچه انسان درک بیشتری نسبت به نماز پیدا کند، اهمیت آن را بهتر درک خواهد کرد و اشتیاق بیشتری به آن خواهد داشت برای همین پیامبر خدا که بالاترین سطح درک را دارند نماز را نوردیده خود معرفی می‌نماید.

محمدرضا بابایی نماز را هدیه‌ای الهی دانست و افزود: نماز بسیاری از سختی‌ها را مرتفع می‌سازد، اما متأسفانه جایگاه واقعی آن در جامعه کمتر موردتوجه قرار می‌گیرد.

رئیس شورای اقامه نماز استان با اشاره به دوران اسارتش گفت: یکی از اسرای دوران جنگ تحمیلی در ایام اسارت سوره مبارکه بقره را در نماز تلاوت می‌کرد که این نشان‌دهنده درک عمیق و لذتش نسبت به نماز بود.

استاندار یزد با استناد به آیات «وَاسْتَعِینُوا بِالصَّبْرِ وَالصَّلَاهِ» و «لَقَد خَلَقنَا ٱلإِنسَنَ فِی کَبَدٍ» تأکید کرد: سختی‌های زندگی، جزئی جدایی‌ناپذیر از سرنوشت انسان است و برای مقابله با مشکلات و جلوگیری از سقوط در «کبد» و ناپاکی‌ها، انسان باید به صبر، نماز و توسل به ائمه اطهار (ع) پناه ببرد.

وی در بخش دیگری از سخنان خود، طهارت ظاهری و زیبایی مساجد را به عنوان یکی از عوامل مهم دیگر در جذب مردم به نماز مطرح کرده و اظهار داشت: اگر اتاق مدیرکل از مسجد وضعیت بهتری داشته باشد، این یک فاجعه برای جامعه محسوب می‌شودچرا که خداوند می‌فرماید «خُذُوا زِینَتَکُمْ عِنْدَ کُلِّ مَسْجِدٍ».

شایان‌ذکر است در پایان جلسه از دستگاه‌هایی که در سال ۱۴۰۲ بالاترین امتیاز عملکرد در سامانه سجاده را داشتند، تقدیر شد.

نوشته های مشابه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دکمه بازگشت به بالا