سیر اقامه نماز در کهگیلویه و بویراحمد تحولی و قابل قبول است

به گزارش روابط عمومی ستاد اقامه نماز استان کهگیلویه وبویر احمد، نشست دبیران ستاد اقامه نماز شهرستانه و مشاور امور بانوان و خانواده ستاد اقامه نماز استان با حضور قائم مقام ستاد اقامه نماز کشور در دفتر نماینده ولی فقیه وامام جمعه، در روز یک شنبه چهاردهم اردیبهشت ماه برگزار شد.
قائم مقام ستاد اقامه نماز کشور پیوند بین ستاد اقامه نماز، دفتر نماینده ولی فقیه و همچنین استانداری را دارای برکات بسیاری دانست و گفت: سیر اقامه نماز در استان کهگیلویه و بویراحمد تحولی و قابل قبول است.
وی از نماینده ولی فقیه در استان کهگیلویه و بویراحمد و همچنین استاندار این استان که در زمینه ترویج نماز پای کار هستند، تقدیر و تشکر کرد.
قائم مقام ستاد اقامه نماز کشور بر ضرورت سرمایهگذاری در حوزه فرهنگ به ویژه نماز تاکید کرد و افزود: برپایی نماز در مدارس یک ضرورت بوده که اگر در این راستا کم کاری صورت میگیرد، باید علل و عوامل آن ریشهیابی شود.
دکتر زرهانی با اشاره به اینکه برخی از مساجد غیرفعال هستند و باید در این راستا تدبیری اندیشیده شود، ادامه داد: در سفرهایی که به استانهای مختلف داشتم، ظرفیت های همه استانها و همچنین مساجد را مثل یکدیگر نمیبینم.
قائم مقام ستاد اقامه نماز کشور بر تغییر مدل سرمایهگذاری و برنامهریزی در راستای توسعه و ترویج فرهنگ نماز تاکید و بیان کرد: میتوان در حوزههای علمیه یک رشته به عنوان تعلیم و تربیت امام جماعت برای مدارس تعریف کرد.
وی از فعالیت مشاور امور بانوان و خانواده در ستاد اقامه نماز استانها سخن به میان آورد و اظهار کرد: با مشورت حجت الاسلام و المسلمین قرائتی، رئیس ستاد اقامه نماز کشور بحث مشاور امور بانوان و خانواده ستاد، پیش بینی و دوره آموزشی نیز برای برخی از آنها برگزار شد.
دکترزرهانی یادآور شد: طبق مطالعات و بررسیهای انجام شده از دانش آموزان، بسیاری از آنها عنوان کردند که نماز را از خانه و مادر یاد گرفتهاند که میطلبد با توجه به نفوذ کلام مادران، از این ظرفیت در راستای گسترش فرهنگ نماز در جامعه استفاده کنیم.
قائم مقام ستاد اقامه نماز کشور فرمانداری هر شهرستان را مرکز ثقل برای پیگیری و اجرای برنامههای نماز دانست و گفت: با توجه به اینکه در سطح استان شورای اقامه نماز برگزار میشود، میطلبد که در شهرستانها نیز این شورا تشکیل شود.
وی با اشاره به اینکه طبق دستورالعمل ۱۷ مادهای از طرف وزیر کشور گردش کار نماز تعیین شده، افزود: طبق تفاهمنامهای که با هر یک از وزرا به امضا رسیده، کارهایی که در طول سال اتفاق میافتد، در این تفاهمنامه مشخص شدهاند.
زرهانی بر استفاده از ظرفیت استانهای نفت خیز با توجه به تمکن مالی در راستای توسعه و ترویج فرهنگ نماز تاکید کرد و ادامه داد: مرکز تخصصی نماز در قم، این آمادگی را دارد که دورههای آموزشی برای قشرهای مختلف را برگزار کند.
وی ضمن تاکید بر اینکه هر کس خدمت درخشانی در راستای نماز داشته باشد مورد تشویق قرار میگیرد، گفت: دبیر اقامه نماز در هر دستگاهی دارای شرح وظایف و ماموریتهای روشن بوده و میتوانند به عنوان بازوی قدرتمندی در این دستگاهها عمل کنند.
گفتنی است در این نشست برگزاری کلاسهای آموزشی در زمینه نماز، احداث نمازخانه بین راهی در مسیر پاتاوه به دهدشت و همچنین اماکن تفریحی، تجلیل از ادارات برتر شهرستانی در زمینه برگزاری مطلوب نماز، ثبت فعالیت ادارات در سامانه سجاده و … مورد تاکید قرار گرفت.