اخبارحوزه ریاست

سلسله نشستهای گفت‌وگوی چهره به چهره با والدین(مادران) دانش آموزان برگزار شد

به گزارش روابط عمومی ستاد اقامه نماز، سلسله نشستهای گفت‌وگوی چهره به چهره با والدین(مادران) دانش آموزان با رویکرد رونق بخشی نماز در خانواده و مدرسه با حضور قائم مقام ستاد اقامه نماز و جمعی از معاونین، مدیران و مشاورین ستادی، در روز دوشنبه، پنجم خردادماه، برگزار شد.

این جلسه به مناسبت برگزاری سی و دومین اجلاس سراسری نماز با عنوان” اقامه نماز مادران، فرزندان و فناوریهای نوین و راهبردی “ و با عنایت به نقش بی بدلیل مادران در تربیت فرزندان صالح و متخلق به اخلاق اسلامی تشکیل شد.

دکتر سید احمد زرهانی قائم مقام ستاد اقامه نماز با بیان اینکه پدران، مادران و معلمان بزرگترین سرمایه‌های فرهنگی هستند، گفت: در کنار آن امامان جماعت اصلی‌ترین معماران ترویج فرهنگ نماز قلمداد می‌شوند چرا که اصلی‌ترین رکن در اقامه نماز عقیده و اعتقاد به توحید است.

به گفته وی، اگر فرزندان ما از ابتدا موحد پرورش پیدا کنند و با اصل توحید آشنا شوند و به وجود خدا پی ببرند، در مقابل او خاشع شده و او را مسلط بر مقدرات خود و جامعه بدانند اقامه نماز آسان می‌شود. اقامه نماز یک سختی ذاتی دارد مگر برای کسایی که اهل خشوع هستند و دل آنها به در مقابل خدا نرم شده است.

دکتر زرهانی تصریح کرد: این خشوع زمانی در انسان میسر می‌شوند که در سن کودکی و نوجوانی معرفت نسبت به خدا در فرد پرورش پیدا کند و پایه آن نیز شناخت انسان است.

قائم مقام ستاد اقامه نماز با بیان اینکه اگر انسان بداند یک وجه اشتراک با خداوند دارد و آن فطرت انسان است گفت: انسان تا زمانی که خودش را نشناسد نمی‌تواند خداوند را بشناسد، فطرت انسان متصل به خداست و با صحبت کردن یا این نسل آنان را متوجه این جایگاه می‌کنیم که انسان برترین خلقت خداوند هستند و ارزش دارند و ارتباط آنان با خداوند موجب برطرف شدن نیاز انسان می‌شود.

وی با بیان اینکه اگر در نسل جوان، خودشناسی و اعتقاد به یگانگی خدا با استدلال توام باشد زمینه برای اقامه نماز فراهم می‌شود، افزود: این مهم با استبداد و زورگویی و تحکم محقق نخواهد شد بلکه باید فضای گفتگوی دو جانبه مادران و پدران با فرزندان در خانه و معلمان و دانش آموزان در مدرسه فراهم شود.

دکتر زرهانی با تاکید بر اینکه وجود ترس در ارتباط این نسل با والدین و معلمان موجب الگوپذیری آنان از افراد نادرست می شود، گفت: باید فضای صمیمی توام با احترام و به دور از ترس با این نسل برقرار کرد.

قائم مقام ستاد اقامه نماز افزود: معلمان باید به عنوان الگوی دانش آموزان چارچوبی تنظیم کنند تا فضا برای گفتگوی دوجانبه با دانش آموزان ایجاد کنند. اگر تضادها منتهی به یک راه حل و دستاورد جدید نشود یک دوقطبی کاذب در محیط خانه و مدرسه ایجاد می شود از اینرو باید فرصت اظهار نظر و انتقاد به دانش آموزان در مدارس و فرزندان در خانه داده شود.

زرهانی با اشاره به مراحل رشد شخصیت کودکان در بازه های سنی مختلف گفت: تامین سعادت فرزندان در گرو دانش تربیتی است و باید به ساحت های تربیتی آنان در هر بازه سنی توجه شود.

نوشته های مشابه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دکمه بازگشت به بالا