اخبارخراسان جنوبی

نشست تخصصی نماز ویژه مددجویان زن بازداشگاه عمومی زندان مرکزی بیرجند برگزار شد

به گزارش روابط عمومی ستاد اقامه نماز استان خراسان جنوبی،بیست و هفتم اردیبشهت ماه با حضور حجت‌الاسلام و المسلمین کمیلی مدیر ستاد اقامه نمازاستان و طیبی مسئول فرهنگی اندرزگاه زنان بازداشتگاه عمومی بیرجند، نشست تخصصی نماز ویژه مددجویان زن این بازداشگاه برگزار شد.

مدیر ستاد اقامه نماز استان در این مراسم معنوی،ضمن تسلیت شهادت جانگداز آقا جواد الائمه (ع) در جمع مددجویان به ایراد سخنرانی پرداخت و با تأکید بر جایگاه والای نماز در آموزه‌های دینی، آن را ستون دین و عامل آرامش روح و تعالی انسان دانست.

وی اظهار داشت: نماز، پیوند مستمر بنده با خداوند متعال است و می‌تواند در سخت‌ترین شرایط زندگی، امید، صبر و استقامت را در دل انسان تقویت کند.

کمیلی همچنین با اشاره به آثار فردی و اجتماعی نماز، بر نقش آن در خودسازی، تقویت اراده، دوری از آسیب‌های اخلاقی و اصلاح رفتار تأکید کرد و افزود: انس با نماز و توجه قلبی در اقامه آن، زمینه‌ساز تحول درونی و بازگشت آگاهانه به مسیر درست زندگی است.

در پایان این برنامه، مددجویان نماز جماعت ظهر و عصر را به امامت مدیر ستاد اقامه نماز استان اقامه کردند.

نشست تخصصی نماز ویژه مددجویان زن بازداشگاه عمومی زندان مرکزی بیرجند برگزار شد

نوشته های مشابه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دکمه بازگشت به بالا