اخباراصفهان

جلسه شورای آموزش و پرورش استان اصفهان برگزار شد

به گزارش روابط‌عمومی ستاد اقامه نماز استان اصفهان، دویست وپنجمین جلسه شورای آموزش و پرورش استان با حضور ایوب درویشی معاون سیاسی و اجتماعی استانداری اصفهان، محمدرضا نظریان مدیرکل آموزش و پرورش استان، حجت السلام ابراهیم رنجبر مدیر ستاد اقامه نماز استان اصفهان، مسئولین استانی، مدیران دستگاه های اجرایی مرتبط و سایر اعضای شورا روز یکشنبه سی و یکم خردادماه در سالن اجتماعات شهید مطهری اداره‌کل آموزش و پرورش استان برگزار شد.

در این جلسه، موضوعات مرتبط با رفع موانع فضاهای آموزشی، بررسی وضعیت امور اجرایی و آموزشی تعلیم و تربیت کودک و همچنین موضوعات ارجاعی به دبیرخانه شورا مورد بحث و بررسی قرار گرفت و اعضای شورا بر ضرورت هم افزایی دستگاه های اجرایی، تسهیل فرایندهای آموزشی و پشتیبانی از برنامه های توسعه ای آموزش و پرورش تأکید کردند.

رفع موانع مرتبط با فضاهای آموزشی آموزش و پرورش ناحیه ۶ اصفهان در دستور کار قرار گرفت و گزارشی از وضعیت فضاهای آموزشی این ناحیه، نیازهای موجود، مسائل زیرساختی و موانع پیش روی توسعه فضاهای آموزشی ارائه شد.

اعضای شورا ضمن بررسی ابعاد مختلف موضوع، بر ضرورت تسریع در رفع موانع موجود، بهره گیری از ظرفیت دستگاه های اجرایی و استفاده حداکثری از امکانات و ظرفیت های موجود برای تأمین نیازهای آموزشی دانش آموزان تأکید کردند.

همچنین «وضعیت امور اجرایی و آموزشی تعلیم و تربیت کودک» به عنوان یکی دیگر از محورهای جلسه مطرح شد و گزارشی از اقدامات انجام شده، روند اجرای برنامه های آموزشی و تربیتی دوره کودکی و چالش های موجود ارائه شد و اعضای شورا با تأکید بر اهمیت دوره کودکی به عنوان یکی از مهم ترین مراحل شکل گیری شخصیت و هویت دانش آموزان، بر ارتقای کیفیت برنامه های آموزشی، تقویت هماهنگی میان دستگاه های مسئول و فراهم سازی زیرساخت های لازم برای اجرای مطلوب برنامه های این حوزه تأکید کردند.

حجت الاسلام والمسلمین رنجبر در این جلسه آمادگی ستاد اقامه نماز استان جهت همکاری در برگزاری دوره های آموزشی تربیت دینی کودکان و همکاری در راه اندازی پایگاه های مطالعاتی در سراسر استان را اعلام داشت و استفاده از ظرفیت اساتید مرکز تخصصی نماز استان در این زمینه را مغتنم خواند.

در پایان جلسه، مصوبات مربوط به محورهای مطرح شده به تصویب اعضای شورای آموزش و پرورش استان رسید و بر اجرای دقیق، پیگیری مستمر و تحقق اهداف تعیین شده در راستای ارتقای کیفیت تعلیم و تربیت در استان اصفهان تأکید شد.

نوشته های مشابه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دکمه بازگشت به بالا