اخبارالبرز

تکریم مساجد در دهه نماز و مسجد در استان البرز برگزار شد

به گزارش روابط عمومی ستاد اقامه نماز استان البرز، تکریم مساجد در دهه نماز و مسجد در استان البرز با حضور حجت الاسلام والمسلمین حسینی همدانی نماینده ولی فقیه در استان و امام جمعه کرج، حجت الاسلام والمسلمین مرادی مدیر ستاد اقامه نماز، معاون استاندار البرز و فرماندار ویژه شهرستان کرج، مدیرکل فرهنگ و ارشاد اسلامی و سایر مدیران و جمعی از فعالان و خادمان مساجد در بیستمین روز از مرداد ماه برگزار شد.
در این مراسم بر اهمیت جایگاه مسجد به‌عنوان محور فعالیت‌های فرهنگی، اجتماعی و مذهبی و نقش مؤثر آن در تقویت انسجام و همبستگی میان اقشار مختلف جامعه تأکید شد.
حجت الاسلام والمسلمین حسینی همدانی گفت: مسجد محل حفظ ایمان و تربیت انسان‌هاست؛ جایی که دین مردم را حفظ می‌کند و مردم را متدین نگه می‌دارد تا بتوانند وظایف خود را در عرصه‌های مختلف درست انجام دهند. باید توجه به مسجد افزایش پیدا کند، امام مسجد باید محله خود را بشناسد، یعنی محدوده فعالیت خود را به‌طور کامل رصد کند.
نماینده ولی‌فقیه در استان البرز با اشاره به اینکه امام مسجد باید اطلاعات کافی از اطراف مسجد داشته باشد و مشکلات آن محله را بشناسد، اظهار کرد: مشکلات محله‌ها با یکدیگر متفاوت است؛ ممکن است در یک محله مشکل جوانان مسائل علمی باشد، در محله‌ای دیگر مسائل اعتقادی و در محله‌ای دیگر مسائل اخلاقی.
حجت الاسلام والمسلمین مرادی در حاشیه این مراسم بیان کرد: یکی از مهم‌ترین موضوعاتی که باید در برنامه‌ریزی‌های فرهنگی مورد توجه قرار گیرد، نحوه ارتباط مسجد با نسل نوجوان و جوان است.

وی افزود: نمی‌توان انتظار داشت جوان به صورت خودکار و بدون اینکه زمینه ارتباط مؤثر با مسجد فراهم شده باشد، حضور مستمر در مسجد داشته باشد. نسل امروز نیازمند گفت‌وگو، اقناع، مشارکت و دیده‌شدن است و مسجد باید بتواند پاسخ مناسبی به این نیازها بدهد.

مدیر ستاد اقامه نماز البرز با بیان اینکه نباید مسئله نماز را به توصیه و تذکر تقلیل داد، تصریح کرد: نماز یک رفتار تربیتی است و رفتار تربیتی در یک فرآیند شکل می‌گیرد. اگر کودک و نوجوان از خانواده، مدرسه و مسجد تجربه مثبتی از معنویت، اخلاق، محبت و مسئولیت اجتماعی دریافت کند، زمینه برای شکل‌گیری ارتباط عمیق‌تر او با نماز فراهم می‌شود.
همچنین در ادامه این گردهمایی، از ائمه جماعات، هیأت امنای مساجد، مسئولان کانون‌های مساجد، فرماندهان پایگاه‌های بسیج، شهردار و رئیس شوراهای اسلامی شهر محمدشهر و دیگر افرادی که در مسیر حمایت، پشتیبانی و ارتقای فعالیت‌های مساجد تلاش و همراهی داشته‌اند، با اهدای لوح تقدیر تجلیل به عمل آمد.
این مراسم با هدف تکریم خادمان مساجد، قدردانی از همراهی و حمایت مجموعه‌های مختلف از مساجد و تقویت تعامل و هم‌افزایی میان متولیان امور مساجد برگزار شد.

نوشته های مشابه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دکمه بازگشت به بالا