اخباراصفهان

نشست رابطین نماز مجتمع فولاد مبارکه برگزار شد

مسئولان استان و فولاد مبارکه بر نقش کلیدی رابطین نماز در تقویت فرهنگ دینی و حضور فعال روحانیون تاکید کردند.

به گزارش روابط عمومی ستاد اقامه نماز استان اصفهان، نشست رابطین نماز مجتمع فولاد مبارکه با حضور حجت الاسلام والمسلمین ابراهیم رنجبر مدیر ستاد اقامه نماز استان اصفهان، حجت الاسلام والمسلمین نبوی مسئول تبلیغات اسلامی شرکت فولاد مبارکه و رابطین نماز بخش های مختلف این مجتمع صنعتی روز شنبه سی ویکم مردادماه برگزار شد.

این جلسه با هدف بررسی وضعیت نمازخانه ها، تقویت نقش رابطین نماز و ارتقای کیفیت اقامه نماز در محیط کار شکل گرفت و محورهای مهمی در حوزه فرهنگی، معنوی و سازمانی مورد بحث قرار گرفت.

نقش رابطین نماز به عنوان حلقه اتصال میان کارکنان، روحانیون و مدیریت مجموعه در این نشست به عنوان یکی از ارکان اصلی ترویج فرهنگ نماز مورد تأکید قرار گرفت.

در ابتدای جلسه، مسئولین نمازخانه ها به بیان نکات، دغدغه ها و دیدگاه های خود درباره وضعیت مسجد و نمازخانه ها پرداختند و با اشاره به برخی چالش ها در حوزه امکانات، برنامه ریزی و حضور روحانیون، خواستار توجه بیشتر به نیازهای معنوی کارکنان شدند.

حجت الاسلام والمسلمین رنجبر در سخنان خود با اشاره به جایگاه والای نماز در فرهنگ اسلامی، نقش رابطین نماز را بسیار ارزشمند و اثرگذار دانست.

مشاور استاندار تأکید کرد: خداوند متعال عنایت ویژه ای به نماز دارد و این مسئولیت خطیر، شباهت بسیاری با رسالت پیامبران دارد.

مدیر ستاد اقامه نماز استان اصفهان خطاب به رابطین نماز گفت: جایگاه شما بسیار بالا و حائز اهمیت است، شغل شما شغل حضرت ابراهیم است و به جایگاه خودتان با افتخار نگاه کنید، شما خدمتگزاران اقامه نماز هستید.

حجت الاسلام رنجبر با اشاره به اهمیت فعالیت رسانه ای در حوزه نماز، از رابطین نماز خواست تا در گروه های کاری و فضای مجازی، محتوای مرتبط با نماز را منتشر کنند.

وی افزود که این اقدام می تواند زمینه ساز جذب بیشتر کارکنان به نماز باشد و ستاد اقامه نماز نیز آمادگی کامل برای همراهی در تولید محتوا و ارائه آموزش های لازم را دارد.

حجت الاسلام والمسلمین رنجبر همچنین اعلام کرد: ستاد اقامه نماز پذیرای همکاری افراد توانمند در حوزه رسانه است تا بتوانند سوژه ها و موضوعات نماز را به شکل حرفه ای در فضای مجازی پیاده سازی کنند.

حجت الاسلام والمسلمین نبوی نیز با تأکید بر اهمیت توجه عملی به نماز، از رابطین نماز خواست تا برای اقامه نماز وقت بگذارند و دغدغه معنوی کارکنان را جدی بگیرند.

مسئول تبلیغات اسلامی شرکت فولاد مبارکه حضور روحانی پایه را در نمازخانه ها ضروری دانست و گفت: حضور روحانی حداقل ۴۵ دقیقه در نماز لازم است تا بتواند سخنرانی کند، شبهات را رفع کند و در فضای معنوی مجموعه قرار گیرد.

نبوی همچنین بر ضرورت در دسترس بودن روحانیون برای کارکنان تأکید کرد و افزود: رفع مشکلات مطرح شده توسط رابطین نماز در اولویت قرار خواهد گرفت.

در پایان مقرر شد برنامه های آموزشی، رسانه ای و حمایتی با همکاری ستاد اقامه نماز استان اصفهان و واحد تبلیغات اسلامی فولاد مبارکه طراحی و اجرا شود تا زمینه ارتقای معنویت و کیفیت اقامه نماز در این مجموعه صنعتی بیش از پیش فراهم شود.

نوشته های مشابه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دکمه بازگشت به بالا