اخبارهمدان

نشست مشترک دبیران اقامه نماز شهرستان‌ها، رابطین بخشداری‌ها و مشاورین امور بانوان شهرستان‌های همدان

به گزارش روابط عمومی ستاد اقامه نماز استان همدان، نشست مشترک دبیران اقامه نماز شهرستان‌های استان، رابطین بخشداری‌ها و مشاورین امور بانوان شهرستان‌ها، در روز بیست‌ویکم مهرماه با حضور حجت‌الاسلام‌ و المسلمین سید مرتضی حسنی‌حلم، مدیر ستاد اقامه نماز استان، در محل سالن جلسات ستاد اقامه نماز استان همدان برگزار شد.

در این نشست تخصصی که با هدف هم‌افزایی، هماهنگی بیشتر و بهره‌گیری از ظرفیت‌های محلی و بین‌بخشی برگزار شد، ابعاد گوناگون توسعه و ترویج فرهنگ نورانی نماز در سطح استان و مناطق روستایی و شهری مورد بحث و تبادل نظر قرار گرفت.

نشست مشترک دبیران اقامه نماز شهرستان‌ها، رابطین بخشداری‌ها و مشاورین امور بانوان شهرستان‌های همدان

حجت‌الاسلام‌والمسلمین سیدمرتضی حسنی‌حلم، مدیر ستاد اقامه نماز استان همدان، در این جلسه طی سخنانی با تأکید بر لزوم تحول در رویکردهای تبلیغی و ترویجی حوزه نماز اظهار داشت: برای تبلیغ، ترویج و توسعه فرهنگ اقامه نماز در جامعه، بیش از هر چیز نیازمند اتخاذ رویکردی صمیمی، محبت‌آمیز و دوستانه هستیم. ارتباط مؤثر با نسل جوان و اقشار مختلف مردم تنها در بستر رفاقت، همدلی و نگاه انسانی شکل می‌گیرد و برکات ماندگاری به همراه خواهد داشت.

وی با اشاره به لزوم بهره‌گیری حداکثری از تمامی ظرفیت‌های موجود در اختیار نهادها و مسئولان افزود: ما باید از تمامی پتانسیل‌ها، امکانات و فرصت‌های در اختیار خود برای تبلیغ نماز به صورت دلی و برآمده از عشق به معنویت اقدام کنیم. کار در حوزه نماز نباید صرفاً جنبه اداری و رفع تکلیف داشته باشد، بلکه نیازمند اشتیاق درونی و اراده‌ای برخاسته از باورهای عمیق دینی است.

نشست مشترک دبیران اقامه نماز شهرستان‌ها، رابطین بخشداری‌ها و مشاورین امور بانوان شهرستان‌های همدان

مدیر ستاد اقامه نماز استان همدان با تأکید بر ضرورت برنامه‌ریزی فصلی و تمرکز فعالیت‌ها در ماه‌های پیش رو تصریح کرد: با توجه به آغاز سال تحصیلی جدید و بازگشایی مدارس و دانشگاه‌ها، ما باید تمرکز بیشتر و برنامه‌ریزی دقیق‌تر خود در حوزه نماز را در شش ماه دوم سال قرار دهیم. این مقطع زمانی فرصتی استثنایی برای ارتباط با دانش‌آموزان، دانشجویان و خانواده‌هاست و باید از این بستر طلایی به بهترین شکل ممکن استفاده کرد.

حسنی‌حلم در پایان خاطرنشان کرد: پیشبرد اهداف عالیه ستاد اقامه نماز و تحقق برنامه‌های پیش‌بینی‌شده تنها با همکاری، همیاری، هم‌افزایی و مشارکتی همگانی پیش می‌رود. این نگاه و رویکرد باید عمیقاً دلی باشد، نه صرفاً از سر وظیفه اداری؛ چراکه فعالیت‌های نمازی زمانی اثرگذار و جریان‌ساز خواهند شد که با اخلاص، همدلی و مشارکت همگانی تمامی نهادها، بخشداران، مشاوران امور بانوان و دبیران اقامه نماز در سراسر استان همراه گردد.

نوشته های مشابه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دکمه بازگشت به بالا