اخبارکردستان

مدیر ستاد اقامه نماز کردستان با امام جمعه سقز دیدار کرد

اکبر عظیمی در دیدار با امام جمعه سقز بر توسعه فرهنگ نماز از مدارس و پیش‌دبستانی‌ها تأکید کرد.

به گزارش روابط عمومی ستاد اقامه نماز استان کردستان، چهارشنبه بیست‌ونهم مهرماه، اکبر عظیمی، مدیر ستاد اقامه نماز استان، با ماموستا ابن‌الخیاط، امام جمعه سقز، دیدار و گفت‌وگو کرد.

در این دیدار که با حضور مدیر مرکز بزرگ اسلامی شهرستان، کارشناسان برنامه‌ریزی، نظارت و ارزیابی و فرهنگ و آموزش ستاد استان و دبیر شورای اقامه نماز شهرستان برگزار شد، اکبر عظیمی ضمن قدردانی از اهتمام امام جمعه سقز به ترویج فرهنگ نماز، گزارشی از اقدامات ستاد اقامه نماز ارائه کرد و انتظارات ستاد از امام جمعه و مدیریت مرکز بزرگ اسلامی شهرستان را برشمرد.

وی همچنین پیشنهاد کرد در برگزاری اجلاسیه دانش‌آموزی شهرستان، از الگوی اجراشده در سطح استان استفاده شود.

در ادامه، امام جمعه سقز با تأکید بر اهمیت فعالیت‌های دینی و معنوی بیان کرد: «هر کاری برای خدا اجرا شود، پاداشش نیز خود خدا خواهد داد.» وی نماز را فریضه‌ای معنوی و تأثیرگذار دانست و بر ضرورت آغاز برنامه‌های توسعه و ترویج نماز از مدارس و پیش‌دبستانی‌ها تأکید کرد و آمادگی خود را برای حمایت و تلاش در این زمینه اعلام کرد.

در پایان، ماموستا طه محمودی، مدیر مرکز بزرگ اسلامی شهرستان، گزارشی از برنامه‌های آموزشی مرکز در مدارس و اقدامات مرتبط با توانمندسازی امامان جماعت ارائه کرد.

مدیر ستاد اقامه نماز کردستان با امام جمعه سقز دیدار کرد مدیر ستاد اقامه نماز کردستان با امام جمعه سقز دیدار کرد

نوشته های مشابه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دکمه بازگشت به بالا