اخبارمازندران

جلسه هماهنگی ویژه‌ نماز ظهر عاشورا در مازندران برگزار شد

به گزارش روابط عمومی ستاد اقامه نماز مازندران، با هدف برنامه‌ریزی دقیق و برگزاری باشکوه مراسم‌های عزاداری، جلسه هماهنگی ویژه‌ی نماز ظهر عاشورای عزاداران حسینی استان با حضور مسئولان و نمایندگان دستگاه‌های مربوطه، روز سه‌شنبه دوم تیرماه در دفتر نماینده ولی فقیه استان برگزار شد.

حجت‌الاسلام ابراهیمی، مدیر ستاد اقامه نماز استان، در ابتدای این جلسه ضمن قدردانی از حضور مدعوین، بر اهمیت و جایگاه والای ماه محرم و فریضه‌ی نماز ظهر عاشورا تأکید کرد. وی از تمامی همکاران و مسئولان حاضر خواست تا در راستای فرهنگ‌سازی و ترویج این فریضه الهی، با اهتمام ویژه هماهنگی های لازمه را در برگزاری هرچه باشکوه تر نماز ظهر عاشورا در دیار علویان به عمل آورند.

مدیر ستاد اقامه نماز استان در ادامه بیان داشت: جهت هماهنگی حداکثری، مکاتبات لازمه به تمامی دستگاه‌های اجرایی ، فرمانداران ،ائمه جمعه، هیات، صدا وسیما، از طریق ستاد اقامه نماز استان ارسال شده است تا تمامی اقدامات متناسب با ظرفیت‌ها و امکانات موجود در پیرامون این مراسم مهم انجام پذیرد.

وی همچنین خاطرنشان کرد که هماهنگی‌های لازمه با شورای سیاست‌گذاری و ائمه جمعه استان نیز به‌طور کامل صورت پذیرفت. در همین راستا و در بخش اجرایی برنامه‌ها، مقرر گردید نماز ظهر عاشورای عزاداران حسینی در شهرستان ساری، در میدان آئینی امام حسین (ع) و به امامت آیت‌الله محمدی لائینی، نماینده ولی فقیه استان، اقامه شود.

در ادامه این نشست، نمایندگان حاضر از سوی فرمانداری، شهرداری، شورای سیاست‌گذاری ائمه جمعه استان، دفتر نماینده ولی فقیه ،نیروهای امنیتی صدا و سیما و اصحاب رسانه و سایر دستگاه‌های مرتبط، نظرات و پیشنهادات خود را جهت بهبود کیفیت برگزاری مراسم بیان داشتند. این جلسه در نهایت با تبادل نظر پیرامون جزئیات اجرایی و تقسیم وظایف میان نهادهای مختلف پایان یافت.

جلسه هماهنگی ویژه‌ی نماز ظهر عاشورای عزاداران حسینی مازندران برگزار شد

جلسه هماهنگی ویژه‌ی نماز ظهر عاشورای عزاداران حسینی مازندران برگزار شد

جلسه هماهنگی ویژه‌ی نماز ظهر عاشورای عزاداران حسینی مازندران برگزار شد

نوشته های مشابه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دکمه بازگشت به بالا