اخبارکردستان

از معلمان پرورشی و امامان جماعت مدارس شهرستان دیواندره تجلیل شد

در راستای ترویج فرهنگ اقامه نماز در مدارس، دبیر اقامه نماز شهرستان دیواندره به‌همراه کارشناس اقامه نماز آموزش و پرورش از مدارس سطح شهرستان بازدید کرد.

به گزارش روابط عمومی ستاد اقامه نماز استان کردستان، بیست و نهم آذر ماه در راستای ترویج و تقویت فرهنگ نورانی اقامه نماز در مدارس، دبیر اقامه نماز شهرستان دیواندره به‌همراه کارشناس اقامه نماز اداره آموزش و پرورش شهرستان از تعدادی از مدارس سطح شهرستان بازدید کرد.

در جریان این بازدیدها، از معلمان پرورشی و امامان جماعت مدارس که نقش مؤثری در برپایی منظم نماز جماعت و ترویج فرهنگ نماز در میان دانش‌آموزان ایفا کرده‌اند، تجلیل به‌عمل آمد.

در این بازدید، بر اهمیت نقش مدارس در نهادینه‌سازی فرهنگ نماز در بین نسل نو تأکید شد و تلاش‌های مستمر معلمان پرورشی و امامان جماعت به‌عنوان محورهای اصلی این مهم مورد قدردانی قرار گرفت.

همچنین بر استمرار برگزاری نماز جماعت، توجه به کیفیت برنامه‌های فرهنگی و تقویت تعامل میان ستاد اقامه نماز و آموزش و پرورش در جهت ارتقای فعالیت‌های نماز در مدارس تأکید شد.

از معلمان پرورشی و امامان جماعت مدارس شهرستان دیواندره تجلیل شد

نوشته های مشابه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دکمه بازگشت به بالا