اخبارگفتگوهامرکزی
مدیر حوزه علمیه استان مرکزی:

صله رحم، از ویژگی های یک امام جماعت مبتکر است

حجت الاسلام عباسی اظهار کرد: امام جماعت باید مردمی باشد و برای اینکه ارتباط اهالی مسجد با مساجد محکم تر شود صله رحم را بجا آورد و هنر جذب و ارتباط با نسل جوان را داشته باشد.

به گزارش روابط عمومی ستاد اقامه نماز استان مرکزی، حجت الاسلام و المسلمین عباسی مدیریت حوزه علمیه استان در گفت‌وگو با روابط عمومی ستاد گفت: امام جماعت باید مردمی باشد و برای اینکه ارتباط اهالی مسجد با مساجد محکم تر شود صله رحم را بجا آورد و هنر جذب و ارتباط با نسل جوان را داشته باشد.

حجت الاسلام عباسی در خصوص راهکار برای حضور قلب در نماز گفت: بخش عمده لذت و حضور قلب ما در نماز وابسته به عمل و حالات درونی ما در طول روز است تقوا و ترک گناه و یاد و ذکر خدا و نیات خوب و خیر ما تاثیر مستقیم مثبت دارد و نقطه مقابل آن تاثیر منفی دارد.

وی افزود: وضوی شاداب و با آداب کامل، مکان مناسب، نماز اول وقت، اقامه نماز در مساجد و به جماعت، خواندن نماز آرام و دقت در مفاهیم و معانی آن، از دیگر راهکارهای است که می تواند باعث حضور قلب و خشوع در نمازگزار باشد.

مدیر حوزه علمیه استان مرکزی در خصوص تبدیل مسجد به پایگاه جذاب برای نوجوانان گفت: باید ارکان و اهالی مسجد را در مورد نوجوانان و جوانان توجیح کرد، به جوانان در مساجد مسئولیت داد و با آنها ارتباط صمیمی برقرار کنیم و برنامه های تفریحی متنوع و مسابقات مختلف را در مساجد برای نسل نو برگزار کنیم.

وی در ادامه گفت: بزرگترین مانع در مسیر «هجرت هفتگی روحانیون به روستاهای همسایه» و ارتقای کیفی مساجد روستایی فراموش کردن طلاب نسبت به هدفی که دارند، حمایت نکردن دستگاه های ذیربط و عدم توجه مسئولین مربوطه به این کار است.

این مقام مسئول اظهار کرد: برای آموزش فلسفه و اسرار نماز به  نسل جوان باید آموزش ها به صورت ارتباط چهره به چهره باشد، استفاده بهینه از ابزار کمک آموزشی و استفاده از هنر مثل: «فیلم های کوتاه، انیمیشن و داستان های با موضوع نماز» که قطعا تاثیر بسزایی در آموزش و ترویج فرهنگ نماز در بین جوانان و نوجوانان دارد.

حجت الاسلام عباسی در ادامه بیان کرد: برای پیوند میان مدرسه و دانشگاه با مساجد، باید امام جماعت با مراکز آموزشی ارتباط دائم داشته باشد، حضور حداقل دو روز در هفته دانش آموزان در مساجد هم برای اقامه نماز جماعت و هم برای برگزاری برنامه های فرهنگی و آموزشی با موضوع نماز، می تواند بهترین و موثرترین برنامه ها، جهت پیوند مدرسه و مسجد باشد.

مدیر حوزه علمیه استان مرکزی در ادامه مطالبی را در خصوص ویژگی های امام جماعت مبتکر بیان کرد و گفت: امام جماعت باید مردمی باشد و برای اینکه ارتباط اهالی مسجد با مساجد محکم تر شود صله رحم را بجا آورد و هنر جذب و ارتباط با نسل جوان را داشته باشد.

وی افزود: حوزه علمیه وظیفه دارد با آموزش طلاب برای ارتباط با نوجوان وجوانان، همچنین آموزش ارائه و انتقال مطالب و استفاده از ابزار نوین در انتقال مطالب، جهت جذب جوانان و نوجوان به مساجد از تمام ابزارهای موجود استفاده بهینه را ببرد.

نوشته های مشابه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

مدیر حوزه علمیه استان مرکزی:
دکمه بازگشت به بالا