کردستان

جلسه شورای هماهنگی ستاد اقامه نماز استان کردستان برگزار شد

به گزارش روابط عمومی ستاد اقامه نماز استان کردستان، دومین جلسه شورای هماهنگی ستاد اقامه نماز استان کردستان درشنبه بیست و ششم فروردین ماه برگزار شد.

در این جلسه عظیمی مدیر ستاد اقامه نماز ضمن آرزوی قبولی طاعات و عبادات در ماه مبارک رمضان از تلاش ها و زحمات صورت گرفته در طول سال گذشته و همچنین انجام برنامه های نظارتی ایام تعطیلات نوروز سال جاری که در اجرای طرح ملی پویش همراهان سفر ایمن صورت پذیرفت قدردانی و اظهار داشتند: یک سال از عمر و فرصت های در اختیار گذشت، سالهای زندگی یک شمارش معکوس محسوب می شود، فلذا باید نسبت به این موضوع بسیارحساس باشیم  وعمرمان رامجانی ازدست ندهیم  و متوجه باشیم که تفاوت آدم های موفق در برنامه ریزی و تلاش آنهاست.

عظیمی در ادامه با اشاره به فرمایشات مقام معظم رهبری و شعار سال،گفت: همه مؤظفند برای تحقق شعار سال تلاش کنند. در حوزه ستاد اقامه نماز باید روی موضوع بهره وری متمرکز شویم تا کارهایمان با کیفیت بیشتر و با سرمایه کمتر انجام پذیرد و باید بدانیم که بهره وری در حیطه کاری ما با میزان تلاش و برنامه های انجام شده  از نظر کمی و کیفی سنجیده می شود.

وی در ادامه ضمن تأکید بر اصل برنامه ریزی اظهار داشت: در سال ۱۴۰۲ با نصب العین قراردادن شعار سال، اسناد بالادستی و داشتن برنامه عملیاتی با استفاده از ظرفیت دبیران دستگاهها، و شهرستانها و بهره گیری از ظرفیت های استانی جهت تحقق امورات و برنامه های نماز متمرکز و تلاش خواهیم کرد و لازم است همه کارشناسان شاغل در ستاد نیز در همین راستا برنامه ریزی و حرکت کنند.

عظیمی در ادامه گفت: در بخش نظارت نیاز به تلاش مضاعف داریم، زیرا اگر نظارت هدفمندی داشته باشیم در حین نظارت افراد توجیه، راهنمایی و مشکلات مرتفع می شوند و نظارت در واقع اطمینان از انجام کار و یک نوع آموزش است. نظارت یک حرکت جمعی است و همه ما باید در انجام آن سهیم باشیم و به این نکته توجه داشته باشیم که نظارت خوب پیام زنده و پویا بودن ستاد اقامه نماز را منعکس می کند.

وی در پایان عنوان کرد: آموزش و توجیه دبیران دستگاهها و شهرستانها، بررسی وضعیت کمی و کیفی نماز خانه ها، جشن تکلیف دانش آموزی، اجرای مطلوب برنامه های آموزشی، عملکرد دبیران ستاد اقامه نماز شهرستان ها و دستگاههای اجرایی، تأمین امام جماعت ادارات و وضعیت برگزاری نمازهای جماعت و… از جمله مواردی که نیاز به نظارت ویژه دارند.

نوشته های مشابه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دکمه بازگشت به بالا