اخبارهمدان

جلسه شورای اقامه نماز اداره کل فرهنگ و ارشاد اسلامی استان همدان برگزار شد

به گزارش روابط عمومی ستاد اقامه نماز استان همدان، جلسه شورای اقامه نماز اداره کل فرهنگ و ارشاد اسلامی استان با حضور حجت‌الاسلام والمسلمین حسنی‌حلم مدیر ستاد اقامه نماز استان، جوادی مدیرکل فرهنگ و ارشاد اسلامی استان همدان و سایر اعضای شورا، روز یکشنبه بیست و یکم اردیبهشت ماه در سالن جلسات این اداره‌کل برگزار شد.

حجت‌الاسلام والمسلمین حسنی‌حلم، مدیر ستاد اقامه نماز استان همدان، با اشاره به نقش تعیین‌کننده نماز در کاهش آسیب‌های اجتماعی بیان کرد:
اگر امروز شاهد رشد برخی آسیب‌های اجتماعی مانند طلاق، افسردگی و خودکشی هستیم، باید بدانیم که یکی از راه‌های اصلی برای برون‌رفت از این وضعیت، توجه عمیق به نماز است؛ نمازی که ریشه در قرآن، روایات و سیره اهل‌بیت علیهم‌السلام دارد.

وی با نقد نگاه سطحی و تک‌بعدی به شیوه‌های ترویج نماز افزود: ما در زمینه شیوه‌های جذب مردم به نماز، صرفاً به اقامه نماز جماعت توجه می‌کنیم؛ در حالی‌که این تنها یکی از ده‌ها روش جذب است و باید موج‌آفرینی فرهنگی را به سمت معرفت‌افزایی و توانمندسازی در حوزه نماز سوق دهیم.

وی با بیان اینکه ما نباید شیوه‌های جذاب و خلاقانه دعوت به نماز را فراموش کنیم تأکید کرد:باید راه‌های مختلف جذب نسل جوان و عموم مردم به این فریضه الهی را شناسایی کرده و با زبان هنر، رسانه، آموزش و ارتباط مؤثر، آن‌ها را در این مسیر همراه کنیم.

در ادامه حسنی‌حلم خواستار شناسایی ظرفیت‌های فرهنگی، هنری و رسانه‌ای اداره‌کل فرهنگ و ارشاد اسلامی شد و تصریح کرد: ظرفیت‌شناسی و استفاده درست از امکانات و توانمندی‌های موجود در نهادهای فرهنگی، می‌تواند مسیر ترویج نماز را هموارتر و اثربخش‌تر کند.

جوادی مدیر کل اداره کل فرهنگ و ارشاد اسلامی با اشاره به اهمیت نماز اظهار داشت: نماز بر همه ما واجب است و به‌ویژه در حوزه اداری، مسئولیت ما در زمینه ترویج این فریضه الهی مضاعف است.

مدیر کل اداره فرهنگ و ارشاد اسلامی با تأکید بر لزوم پایبندی کامل ادارات به اجرای فرایض دینی افزود: «تمامی دستگاه‌ها مکلف هستند که نسبت به اقامه نماز و ترویج آن در محیط کاری اهتمام لازم را داشته باشند و در این مسیر برنامه‌ریزی مستمر انجام دهند.»

وی در ادامه ، بر لزوم استمرار نشست‌ها و فعالیت‌های فرهنگی در این زمینه تأکید کرد و افزود: با برنامه‌ریزی و بهره‌گیری از ظرفیت‌های فرهنگی و تبلیغی، می‌توان تأثیرگذاری بیشتری در نهادینه‌سازی فرهنگ نماز در محیط‌های اداری و اجتماعی داشت.

نوشته های مشابه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دکمه بازگشت به بالا