اخبارکرمانشاه

جلسه شورای اقامه نماز اداره کل بهزیستی استان کرمانشاه برگزار شد

به گزارش روابط عمومی ستاد اقامه نماز استان کرمانشاه، در روز چهارم اسفند ماه، جلسه شورای اقامه نماز اداره کل  بهزیستی با حضور حجت الاسلام والمسلمین علی مولوی مدیر  و کارشناسان ستاد اقامه نماز و اعضای شورای اقامه نماز در محل این اداره کل برگزار شد.

در این جلسه علی مولوی مدیر ستاد استان ضمن تشکر از مدیر کل و کارکنان بخاطر توجه به امر فریضه الهی نماز با  استنادبه آیات و روایات مطالبی را در باب اهمیت و جایگاه این واجب بیان داشت.

وی انجام تفاهم نامه های بومی را گامی مثبت در جهت تبلیغ ، گسترش و تعمیق فرهنگ نورانی نماز دانست و بر استمرار آن در سطح ادارات کل استان و شهرستانهای تابعه تاکید کرد.

مدیر ستاد اقامه نماز استان گفت: با نگاهی به آیات و روایات در می یابیم که بیش از یک سوم احادیث و روایات معتبر شیعی ما در رابطه با فریضه الهی نمازبوده و از نماز بعنوان ستون دین، معراج مومن، پرچم اسلام و فرق بین مومن و کافر یاد شده است.

وی وجود بیش ازیکصد آیه قران کریم و نیز قریب به یک سوم احادیث و روایات شیعه در باب نماز را نشان از اهمیت ویژه این فریضه الهی دانست و اهتمام جدی همگان به این مهم را مورد تاکید قرار داد.

مولوی در خصوص تفاهم نامه بومی سازی توضیحات جامع و کاملی را ارائه داد و در پایان تفاهم نامه همکاری میان مدت اداره کل بهزیستی و ستاد اقامه نماز به امضاء رسید و حاضرین از نماز خانه ی این  اداره کل بازدید بعمل آمد.

جلسه شورای فرهنگی اقامه نمازاداره کل بهزیستی کرمانشاه -2

جلسه شورای فرهنگی اقامه نمازاداره کل بهزیستی کرمانشاه -3

نوشته های مشابه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دکمه بازگشت به بالا