
به گزارش روابط عمومی ستاد اقامه نماز خراسان رضوی، ششمین جلسه شورای آموزش و پرورش خراسان رضوی با حضور وزیر آموزش و پرورش، استاندار، مدیر ستاد اقامه نماز استان و دیگر اعضا، در روز یکشنبه هجدهم خردادماه تشکیل شد.
در ابتدای جلسه مظفری استاندار خراسان رضوی مردم محوری را اصل همه فعالیت ها بیان کرد و یادآور شد: مدرسه و کلاس درس اساسی ترین نقش را در آینده کشور دارد که باید با مشارکت همه مردم مورد توجه قرار گیرد.
وی گفت: امروز استانداری خراسان رضوی با پیشگامی در یک طرح مردمی و با ساماندهی هفتصد و پنج هیئت امنا برای ساختن هفتصد و پنج مدرسه در سال جاری در تلاش است که با همت و تلاش مسئولین و مشارکت جدی مردم و حمایت دولت محقق گردد.
در ادامه کاظمی وزیر آموزش و پرورش گفت: مقدمه توسعه، توجه به معلم و مدرسه است و استان خراسان رضوی در این امر پیشگامی دارد و حرکت خوبی را با مردمی سازی آن به سمت ساختن هفتصد و پنج مدرسه در سال جاری است.
وی افزود: ما در کنار این حرکت می بایست تحولی نیز در نظام آموزشی داشته باشیم و مهارت و تفکر خلاق و دو سویه را برای کلاس های درس و دانش آموزان طراحی و پیگیری نماییم تا به هدف مورد نظر و در کلام امام خمینی و رهبر انقلاب اسلامی در مورد آموزش و پرورش بیان شده برسیم.
لینک کپی شد
۰ زمان مطالعه یک دقیقه