کارگروه اجلاس سراسری نماز اداره کل آموزش و پرورش کردستان برگزار شد
مدیر ستاد اقامه نماز استان کردستان: علیرغم همه زحمت هایی که کشیده شده و دستاورد هایی که داشته ایم اما وضعیت موجود، وضعیت رضایت بخشی نیست و بایستی ما مسئولین از امکانات و اختیاراتی که داریم در زمینه ترویج فرهنگ نورانی نماز بویژه در نسل نو برنامه ریزی و تلاش کنیم
بهگزارش روابط عمومی ستاد اقامهنمازاستان کردستان، یکم آذر ماه کارگروهی با حضور مدیر و کارشناسان ستاد اقامه نماز استان، معاون پرورشی اداره کل آموزش و پرورش، رئیس اداره قرآن عترت و نماز، تعدادی از مدیران و معاونین پرورشی مدارس و ائمه جماعت مدارس با هدف جمع بندی مطالب مورد درخواست کمیسیون کشوری سی امین اجلاس سراسری نماز و ارسال به وزارتخانه آموزش و پرورش برگزار شد.
در ابتدای جلسه طیبی راد معاون پرورشی اداره کل آموزش وپرورش استان کردستان ضمن خیرمقدم به مدیر وکارشناسان ستاد اقامه نماز گفت: هدف تربیت در آموزش و پرورش تقویت ایمان و در راس آن اقامه نماز می باشد.
طیبی راد ضمن اشاره به اهمیتموضوع نماز گفت: بخشنامه زنگ نماز به مدارس دولتی و غیر دولتی ارسال شده است و همهمدارس موظف به اجرا کردن آن می باشند.
معاونپرورشی اداره کل آموزش وپروش با ارائه توضیحاتی درخصوص سی امین اجلاس نماز گفت: بر این موضوع تاکید شده است که در هر شهر و منطقه ای چه چالش هایی در زمینه اقامه نماز وجود دارد و چه چیزی موجب تقویت این فریضه الهی خواهد شد و درنهایت راهکارها و پیشنهادات جمع بندی شود و به وزارتخانه ارسال گردد تا توسط وزیر آموزش و پرورش در اجلاسیه نماز ارائه شود.
طیبی راد با اشاره به آیه شریفه قرآن کریم «و اقم الصّلوه انّ الصّلوه تنهی عن الفحشاء» گفت: برای جلوگیری از آسیب های اجتماعی یکی از مهمترین ارکان بحث توسعهوترویج فرهنگ اقامه نماز است که باید به طور ویژه پیگیری و مورد توجه قرار گیرد.
در ادامه جلسه عظیمی مدیر ستاد اقامه نماز استان کردستان ضمن تشکر از معاون پرورشی آموزش وپرورش در راستای تشکیل این کارگروه، توضیحاتی درخصوص اجلاس سراسری نماز داد و گفت: برگزاری اجلاس سراسری نماز که با پیام مقام معظم رهبری و سخنرانی ریاست محترم جمهور آغاز می شود، امسال در استان زنجان برگزار خواهد شد و با سال های گذشته متفاوت است.
عظیمی گفت: کمیسیون های تخصصی با عضویت ۱۳ دستگاه تشکیل شده که در استان کردستان ۱۲ دستگاه می باشد و این کمیسیون ها وظیفه دارند ضمن مرور بر برنامه های اجرا شده و ارائه گزارشی از موفقیت ها و مشکلات و نارسایی ها، برنامه های آینده را برای نماز نسل نو ارائه کنند.
وی افزود: مقرر شده است که در استان هر کدام از این دستگاه ها یک کمیسیون داخلی تشکیل داده و اینکه چه برنامه هایی داشتند، چند درصد محقق شده، چند درصد محقق نشده، دلیل محق نشدن برنامه ها اعم از درون سازمانی و برون سازمانی را مشخص نموده و برنامه های آینده و پیشنهادات خود را به وزیر یا رئیس سازمان ارسال نموده تا در مدت بیست دقیقه در اجلاس سراسری ارائه کنند.
عظیمی با اشاره به این موضوع که ترویج هر فرهنگ و مخصوصا نماز ساز وکارها و مهارت های خاص خود را می طلبد گفت: علیرغم همه زحمت هایی که کشیده شده و دستاورد هایی که داشته ایم اما وضعیت موجود، وضعیت رضایت بخشی نیست و بایستی ما مسئولین از امکانات و اختیاراتی که داریم در زمینه ترویج فرهنگ نورانی نماز بویژه در نسل نو برنامه ریزی و تلاش کنیم.
در پایان سایر حاضرین در جلسه ضمن بیان موانع و مشکلات، پیشنهادات خود را جهت جذب دانش آموزان به نماز مطرح کردند.
لازم به ذکر است مقرر شد این کارگروه در طول سال تحصیل هرچند مدت یکبار تشکیل شود.