اخبارالبرز

طرح «نیک» پیش از اجلاس استانی نماز در البرز برگزار شد

به گزارش روابط عمومی ستاد اقامه نماز استان البرز، دوره آموزشی مهارت‌افزایی «شیوه‌های ایجاد انس کودکان با نماز» در قالب طرح «نیک» و پیش از برگزاری اجلاس استانی نماز، با حضور اساتید مرکز تخصصی نماز قم و مشارکت مدیران و مربیان کودکستان‌های استان البرز، روز نوزدهم بهمن‌ماه در کانون فرهنگی شهید فهمیده برگزار شد.

در این دوره آموزشی، حجت‌الاسلام والمسلمین مرادی، مدیر ستاد اقامه نماز استان البرز، با اشاره به اهمیت دوران کودکی در شکل‌گیری باورهای دینی، اظهار داشت: انس کودکان با نماز، زیربنای تربیت دینی در خانواده و جامعه است و اگر این ارتباط به‌صورت عاطفی، تدریجی و آگاهانه شکل بگیرد، آثار آن در تمام مراحل زندگی فرد ماندگار خواهد بود.

وی با تأکید بر نقش خانواده‌ها در ترویج فرهنگ نماز افزود: والدین و مربیان باید با رفتار، گفتار و فضای معنوی مناسب، زمینه علاقه‌مندی کودکان به نماز را فراهم کنند و از تحمیل و نگاه دستوری پرهیز شود تا کودک نماز را به‌عنوان یک نیاز درونی و نه یک اجبار بیرونی بپذیرد.

در ادامه این برنامه، حجت‌الاسلام علی‌نقی، از اساتید مرکز تخصصی نماز قم، به تبیین نقش مدیران و مربیان کودکستان‌ها در ایجاد انس کودکان با نماز پرداخت و گفت: مربیان کودک، تأثیرگذارترین الگوهای رفتاری پس از خانواده هستند و نحوه انتقال مفاهیم دینی توسط آنان می‌تواند مسیر علاقه یا بی‌میلی کودک نسبت به نماز را مشخص کند.

وی با اشاره به شیوه‌های نوین تربیتی افزود: استفاده از زبان کودکانه، قصه‌گویی، بازی‌های هدفمند، فضاسازی شاد و آموزش غیرمستقیم، از مهم‌ترین روش‌های ایجاد پیوند عاطفی کودکان با نماز است و مربیان باید متناسب با روحیات کودک، این مفاهیم را به‌صورت خلاقانه منتقل کنند.

گفتنی است، طرح «نیک» با هدف توانمندسازی مدیران و مربیان مراکز تربیتی و تقویت بسترهای فرهنگی اقامه نماز در سنین پایه، به‌عنوان یکی از برنامه‌های محوری ستاد اقامه نماز استان البرز پیش از برگزاری اجلاس استانی نماز اجرا شد.

نوشته های مشابه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دکمه بازگشت به بالا