
به گزارش روابط عمومی ستاد اقامه نماز استان کرمان،روز چهارشنبه چهاردهم مرداد ماه، طی مصاحبه ای مدیر ستاد اقامه نماز استان کرمان برنامه های دهه فرهنگی مسجد و ترویج معارف نماز را تشریح کرد.
حجت الاسلام عربپور از برنامه ریزی برای مشارکت ائمه جمعه استان در ترویج معارف نماز خبر داد و اعلام کرد: مقرر شده است با شورای سیاستگذاری ائمه جمعه استان مکاتبه هایی صورت گیرد تا امام جمعه های سراسر استان در جمعه اول ماه ربیع لاول، بخشی از خطبه اول خود را به دهه فرهنگی مسجد و ترویج معارف نماز اختصاص دهند.
وی همچنین افزود: سخنران پیش از خطبه های نماز جمعه بیست و سوم مردادماه در مرکز استان، مدیر ستاد اقامه نماز و در شهرستانها نیز دبیر ستاد اقامه نماز خواهند بود که در این زمینه درباره اهمیت مسجد و نماز بیاناتی را ایراد خواهند کرد.
حجت الاسلام عربپور از دیگر پیشنهادات ستاد به صداوسیما خبر داد و گفت: پیشنهاد شده است بخشی از برنامه های صبح و شب سیما به این موضوع اختصاص یابد و همچنین میزگردهای تخصصی با موضوع نماز و مسجد در این دهه برگزار شود.
وی همچنین تشریح کرد: مکاتباتی با سازمان تبلیغات اسلامی، شهرداری، آموزش و پرورش، اداره کار و رفاه اجتماعی و دیگر ادارات صورت گرفته تا این دهه را گرامی بدارند و حتی المقدور با نصب بنر در سردر ادارات، موضوع نماز و مسجد را مورد اهمیت قرار دهند.
عربپور در پایان عنوان کرد: انشاءالله تلاش بر این است که از بیست ویکم تا سی ام مردادماه، شهر و استان رنگ و بوی نمازی به خود بگیرد.




