نشست توانمند سازی اولیای دانش آموزان در خراسان جنوبی برگزار شد

به گزارش روابط عمومی ستاد اقامه نماز استان خراسان جنوبی، هشتم آبانماه کارگاه آموزشی توانمند سازی اولیای دانش آموزان در زمینه شیوه های فرهنگ سازی نماز در خانواده با حضور حجت الاسلام و المسلمین مطهری مقدم از اساتید مرکز تخصصی مشهد مقدس ویژه کارکنان اداره کل آموزش و پرورش استان بعد از اقامه نماز ظهر و عصر در محل نماز خانه اداره کل برگزار شد .
حجت الاسلام مطهری مقدم در این نشست ضمن بیان اهمیت وچرایی نماز بیان داشت: از ویژگی های اولیای دانش آموزان و فرزندان این است که ضمن دعوت کردن به نماز خود الگو باشند برای فرزندان و به نماز اول وقت اهمیت بدهند.
وی افزود: در مرحله بعد داشتن مهارت دعوت به نماز هم خیلی مهم است. زمانی کار ما در دعوت به نماز اثر بخش است که ما اصول دعوت به نماز را تمام مراحل سنی رشد دانش آموزان و فرزندان خود رعایت کنیم.
وی ادامه داد: اگر والدین در دعوت به نماز مهارت نداشته باشند نتیجه مطلوب به دست نمی آید. لازم است همه ما در امر دعوت به نماز نقش الگویی خود را ایفا کنیم.
استاد مرکز تخصصی مشهد در بیان مراحل شیوه های دعوت به نماز اشاره کرد: مراحل دعوت سه مرحله است ، تا سن هفت سالگی، تا ۱۲ سالگی و بالاتر از سن ۱۲ سالگی است و باید بر رفتارسازی در هفت سال و عادت سازی در نوجوانی و باور سازی در سن نوجوانی و جوانی توجه داشت.



