اخبارقم

تأکید بر نقش نماز در سلامت اجتماعی و توجه ویژه به نسل نو در جلسه شورای اقامه نماز جعفرآباد

به گزارش روابط عمومی ستاد اقامه نماز قم، جلسه شورای اقامه نماز شهرستان جعفرآباد، ظهر چهارشنبه، بیست‌ونهم بهمن‌ماه، با حضور مدیر ستاد اقامه نماز استان، امام جمعه، فرماندار و دیگر مسئولان شهرستان برگزار شد.

شورای اقامه نماز شهرستان جعفرآباد

در این جلسه، حجت الاسلام و المسلمین علی عرب‌پور، مدیر ستاد اقامه نماز استان با تأکید بر اهمیت توجه ویژه به نسل نو و مدارس، نماز را محور سلامت اجتماعی دانست و گفت: امروز بیش از هر زمان دیگری باید با برنامه‌ریزی هدفمند، در حوزه فرهنگی و تربیتی به‌ویژه در میان نوجوانان و جوانان فعالیت کنیم.

وی با قدردانی از همراهی و حمایت‌های امام جمعه محترم، فرماندار و اعضای شورای اقامه نماز، افزود: محور اصلی برنامه‌های ستاد اقامه نماز، تمرکز بر نسل نو است و مدارس در این مسیر اولویت نخست ما به شمار می‌روند.

حجت الاسلام عرب‌پور با اشاره به نقش مؤثر نماز در کاهش آسیب‌های اجتماعی، اظهار داشت: تقویت فرهنگ نماز می‌تواند نقش تعیین‌کننده‌ای در ارتقای سلامت فردی و اجتماعی ایفا کند و بسیاری از ناهنجاری‌های اجتماعی ریشه در ضعف باورهای دینی دارد.

شورای اقامه نماز شهرستان جعفرآباد

در ادامه، اروجی فرماندار جعفرآباد با تأکید بر ضرورت حفظ آرامش اجتماعی و تقویت فعالیت‌های فرهنگی گفت: مردم باید زندگی عادی خود را دنبال کنند و در کنار همه مسائل، بیش از هر چیز به آرامش، امید و کار فرهنگی نیاز دارند.

وی با اشاره به اهمیت ارتباط مستقیم با نسل جوان افزود: بنا داریم با همراهی امام جمعه محترم شهرستان، هفته‌ای یک روز در مدارس حضور پیدا کنیم و به اتفاق دانش‌آموزان نماز جماعت اقامه کنیم تا ارتباط نزدیک‌تر و مؤثرتری با نسل جوان برقرار شود.

فرماندار جعفرآباد همچنین بر ضرورت گفت‌وگوی مستقیم با نوجوانان و جوانان تأکید کرد و گفت: در جلسات آینده باید از دانش‌آموزان دعوت شود تا دغدغه‌ها و دیدگاه‌های خود را بدون واسطه بیان کنند تا بتوان با شناخت دقیق‌تر مسائل نسل جوان، برنامه‌ریزی مؤثرتری انجام داد.

شورای اقامه نماز شهرستان جعفرآباد

در ادامه این نشست، حجت‌الاسلام و المسلمین فاطمی بصیر، امام جمعه جعفرآباد با قدردانی از خدمات و همکاری‌های ستاد اقامه نماز، از برگزاری شایسته جشن‌های تکلیف، برنامه‌های ویژه روزه‌اولی‌ها و دوره‌های آموزشی نماز در سطح شهرستان تقدیر کرد و این اقدامات را گامی مؤثر در ترویج فرهنگ دینی و نهادینه‌سازی فرهنگ نماز در میان نسل نو دانست.

در پایان این جلسه، اعضای شورای اقامه نماز شهرستان بر ضرورت هم‌افزایی، تعامل بین دستگاهی و بهره‌گیری از ظرفیت‌های فرهنگی و آموزشی شهرستان برای توسعه و تعمیق فرهنگ اقامه نماز تأکید کردند.

نوشته های مشابه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دکمه بازگشت به بالا