اخبارلرستان

برگزاری شورای اقامه نماز مدیریت درمان تامین اجتماعی لرستان؛ تأکید بر نقش معنویت در فرآیند درمان

به گزارش روابط عمومی ستاد اقامه نماز استان لرستان، روز پنجشنبه، پانزدهم آبان‌ماه ، جلسه شورای اقامه نماز سازمان مدیریت درمان تامین اجتماعی استان با حضور محمدرضا قرائی، مشاور معاون فرهنگی و اجتماعی سازمان تامین اجتماعی کشور، حجت‌الاسلام والمسلمین چراغی، مدیر ستاد اقامه نماز استان، علی اکبر سلیمانی، مدیر درمان تامین اجتماعی استان، ائمه جماعات مراکز درمانی تابعه در شهرستان‌ها و جمعی از معاونین و مدیران این سازمان برگزار شد.

در ابتدای این جلسه، علی اکبر سلیمانی ضمن خوشامدگویی به حاضرین، گزارشی از وضعیت نمازخانه‌ها و فعالیت‌های فرهنگی در مراکز درمانی و بیمارستان‌های تابعه ارائه کرد.

وی با اشاره به محیط خاص بیمارستان‌ها گفت: «توجه به سلامت معنوی و آرامش روحی بیماران و همراهان آن‌ها، بخش جدایی‌ناپذیر فرآیند درمان است.

همچنین، کارکنان و کادر درمان ما در یک محیط پر استرس فعالیت می‌کنند و اقامه نماز می‌تواند به بازیابی آرامش و تقویت روحیه آن‌ها کمک شایانی کند. مجموعه مدیریت درمان تامین اجتماعی استان آمادگی کامل برای هرگونه همکاری جهت بهبود و توسعه زیرساخت‌های اقامه نماز را دارد.»

در ادامه، محمدرضا قرائی، مشاور معاون فرهنگی و اجتماعی سازمان تامین اجتماعی کشور، در این جلسه بر اهمیت نهادینه‌سازی فرهنگ نماز در محیط‌های خدماتی تأکید کرد.

وی سازمان تامین اجتماعی را به دلیل گستردگی جامعه مخاطب، یک پایگاه استراتژیک برای ترویج ارزش‌های دینی توصیف کرد.

به گفته قرائی، توجه به نیازهای معنوی مراجعین و کارکنان در کنار خدمات پزشکی، موجب افزایش اعتماد عمومی و رضایتمندی می‌شود و جلسات این‌چنینی باید به خروجی‌های عملیاتی و قابل اندازه‌گیری منجر شوند. این رویکرد، هسته اصلی اهداف شورای اقامه نماز مدیریت درمان تامین اجتماعی لرستان را تشکیل می‌دهد.

سپس حجت‌الاسلام والمسلمین چراغی، مدیر ستاد اقامه نماز استان لرستان، ضمن تقدیر از میزبانی و اهتمام مدیران سازمان مدیریت درمان، بر ضرورت اجرای دقیق برنامه‌های مصوب شورای عالی اقامه نماز تأکید کرد.

وی افزود: «ظرفیت‌های بسیار خوبی در مراکز درمانی برای فعالیت‌های فرهنگی وجود دارد. تجهیز و استانداردسازی نمازخانه‌ها، برگزاری دوره‌های آموزشی تخصصی با عنوان “شیوه‌های دعوت به نماز” برای مسئولین فرهنگی و ائمه جماعات بیمارستان‌ها، و اجرای برنامه‌های فرهنگی جذاب برای کادر درمان و بیماران، از اولویت‌هایی است که باید با جدیت دنبال شود. ستاد اقامه نماز استان آماده است تا محتوای آموزشی و اساتید مجرب را در این زمینه فراهم آورد.»

در پایان این نشست، پس از بحث و تبادل نظر، مصوباتی جهت تقویت و توسعه فرهنگ اقامه نماز در مراکز تابعه مدیریت درمان تامین اجتماعی استان به تصویب رسید. بر این اساس، مقرر شد کارگروهی مشترک برای ارزیابی، تجهیز و بهسازی نمازخانه‌های کلیه مراکز درمانی و اداری تشکیل شود.

همچنین، برنامه‌ریزی و اجرای دوره‌های آموزشی معارف نماز و شیوه‌های جذب جوانان به نماز برای مسئولین فرهنگی و کارکنان علاقه‌مند در دستور کار قرار گرفت. علاوه بر این، مصوب گردید بسته‌های فرهنگی متناسب با فضای درمانی با موضوع نماز و نیایش تهیه و در اختیار بیماران و مراجعین قرار گیرد و گزارش عملکرد و پیشرفت این مصوبات به صورت فصلی به دبیرخانه ستاد اقامه نماز استان ارائه شود.

نوشته های مشابه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دکمه بازگشت به بالا