اخبارخراسان رضوی

دوره آموزشی مدیریت اقامه نماز، ویژه مدیران در سازمان مدیریت و برنامه ریزی خراسان رضوی برگزار شد

به گزارش روابط عمومی ستاد اقامه نماز خراسان رضوی، برگزاری دوره آموزشی مدیریت اقامه نماز، ویژه مدیران در سازمان مدیریت و برنامه ریزی استان در روز شنبه دوم اسفندماه برگزار شد.

حجت الاسلام سبحانی نیا مدیر ستاد اقامه نماز خراسان رضوی در این دوره آموزشی با اشاره به نامه و توصیه های حضرت امیرالمومنین علی (ع) به مالک اشتر، بر نقش محوری اقامه نماز و کسب موفقیت در مدیریت سازمانی تاکید کرد.

وی با بیان این که نماز بهترین راه رشد و کمال در تحقق بندگی می باشد تصریح کرد: درحوزه ارتباطات انسانی، تقوا به عنوان اساسی ترین عنصر بوده و نماز نیز زیباترین تمرین در رسیدن به تقوا می باشد. دلیل این امر، اسرار نهفته در این هدیه الهی است.

سبحانی نیا ضمن تاکید بر شناخت و پاسخگویی به نیازهای نسل جوان و نوجوان، سه اصل ایجاد ارتباط، ایجاد اعتماد و داشتن تخصص در پاسخ گویی را از جمله مهمترین راه های برقراری ارتباط با نسل جدید اعلام کرد.

نوشته های مشابه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دکمه بازگشت به بالا